- Konuyu Başlatan
sisli tampona gerek yok.yuvası hazır sadece sis farları alman ve bağlatman yeterli.
eyvallah ustam.. acemiyiz daha kusura kalma.. malum öğrenciyiz bu halde şimdilik idare etsin yavaş yavaş halledicem zamanla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sisli tampona gerek yok.yuvası hazır sadece sis farları alman ve bağlatman yeterli.
kapı boyanmaz kapı kolunu söküp boyarlar yerine takarlarsonuçta o kapı kolları boyanırken kapıda boyanıcak.. ne gerek var bi kapı kolu için kapıyı boyatmaya.. sonra eski rengi sırıtıcak oda olmıyıcak komple boyaya mı sokucaksın arabayı?
maliyeti tahminen ne kadar olur? ve aracın boyasıyla bire bir aynı tonu tutturabilirler mi?kapı boyanmaz kapı kolunu söküp boyarlar yerine takarlar
sonuçta o kapı kolları boyanırken kapıda boyanıcak.. ne gerek var bi kapı kolu için kapıyı boyatmaya.. sonra eski rengi sırıtıcak oda olmıyıcak komple boyaya mı sokucaksın arabayı?
özgüvenle bir ilgisi yok, herkes kendine göre zevk sahibidir.. sizin söylediklerini yabana atmıyorum.. bu konuda pek bi bilgimde yok zaten ben 19 yaşındayım fakat küçük yaştan beri araba tepesindeyim 13 yaşından beri sürekli araç kullanıyorum fakat bende 5 senedir TOFAŞ vardı.. sökmediğim yeri kalmadı aracın, yeri geldi tamponda boyadım yeri geldi ızgaraya plakalığa bagaj içine ayaklığa tavana kampanalara bir çok led yaptım.. ama tofaştan inip opele binince insan birden alışamıyor şahin olsa hiç düşünmeden herşeyi yaparsın çünkü parçaları çok ucuz neredeyse markette satılacak kadar.. ama bu araca aksesuar yaparken düşünmek gerekiyor.. o yüzden fikir danışıyorum sadece..Boşverin bence bildiği gibi yapsın özgüven taktire şayan