2002 model astra tdi ne kadar yakar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sem71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
golf dizel 1.9 sdi base golf 68 pk li 99 model bir arac var ama bilmiyorum.

Yorumlariniza acigim.

arkadaslar astrasi olan 1.7 dizel araclarinin ne kadar yaktigi hakkinda lutfen bilgi versinler.Aracin ne gibi sorunlari oluyor bilgiye ihtiyacim var ilk arabam :)

Astra 1.6 Alıp LPG taktırmak daha mantıklı geldi bana..

en akıllısı dızel arabayla ugrasmamak...al gazlı bı opel astra.keyfıne dewam et.normal seyırde an fazla 6 lt yakarsın...mazotla benzın arasında fazla farkta yok zaten..bu devırde gazlı arabaya bınceksın kardes...

yok yaw lpg ile isim olmaz.Su anda belcikada oldugum icin burda lpg taktirsam bi suru vergisi algisi.Dizel en iyisi.

Bu arada kac kmde bitiyor motor omru ? gecen gunlerde bir megane gordum 2005 model 300 bin kusur kilometre guvenipte alamadim.Cokda ucuzda aslinda.

Yani arkadaslar dizel 5 litre yakar uzun yolda olemi ? Hem fikirmiyiz burda?

diesel arac iyi kullanirsan uzun yolda yakacagi 4,5 -5 litre

km düşük olursa dizelden iyisi yok gazında pek bir avantajı kalmadı 56 lıralık gazla (2.33) sabahları benzinle gittiğimizide sayarsak şehiriçi safranboluda 220 km anca gidiyor...

hangi gaz daha avantajlıymış. dizel gibisi yok

Astra Benzınlı-Lpgli Dizelden avantajları km daha dusuk bulursun 2.eli daha ıyı daha performanslı olur ha bide vergi avantajı var

vergi avantajı dışında hepsi hatalı. hangi astra benzınlı (1.6) benım corsam dan daha performanslı. ben corsama bir yazılım attırdım sadece başka modifiye yok. ayrıca dizelin motor omru daha uzundur. bilginize

Geri