2002 model astra tdi ne kadar yakar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sem71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vergi avantajı dışında hepsi hatalı. hangi astra benzınlı (1.6) benım corsam dan daha performanslı. ben corsama bir yazılım attırdım sadece başka modifiye yok. ayrıca dizelin motor omru daha uzundur. bilginize

evet motor omru daha uzun olabılır ama dızel alan bıner arabaya km dusuk cok zor bulsan bıle fıyatı fazla olur sızın corsa astradan hafıf oldugu ıcın daha performanslı olabılırmı ? ? ayrıca hangısı hatalı

Astra dizelınmı 2.eli iyi benzınlınınmı
Astra dizelin mı km dusuk cok var astra benzınlınınmı
Performans olarak ben verilere bakarak soyledım

vergi ve gaza takmayin kafanizi.Belcikada oldugumdan turkiyedeki gibi degil.Birde yollarda dur kalk pek yapmicagim.Gaza gecsem algisi vergisi yaptirmasi bide tutulmuyo gazli araclar burda.

benzinli araba düzde dizeli yer o da kalkerken atacağınız farka bağlı :D ama rampada dizel çok fena yapıyor hiç denemeyin :D 2 3 kere hem toyota hem de astrayla rampada focus 1.6 tdcı geçildim... astra olacağı için 2 eli benzinli gibi olmaz ama yurtdışında olay nasıldır bilmem... ama dizel astra benzinli astradan bakım maliyeti dışında daha avantajlıdır...

bende 2 tane dizel vardı golf tdi ve vectra dti golf 99 model vectra 2000 model, golf uzun yolda 110 km civarı hız ile 4,5lt/100km vectra 5lt/100km yakmakta. temiz dizel bulursanız tadından yenmez. golfun turbodan yana kronik bi sıkıntısı yok tabiki turbo kullanımla alakalı
almak istediğiniz astra sanırım vectra da kullanılan 2,0dti motora sahip bu motorlarda temiz yakıt kullanılmamışsa şayet pompa arızası verebilir çok iyi baktırıp almak lazım....

Geri