2003 ASTRA COUPE linea rossa

güncel bikaç foto...

buda yeni gözdem 3.28 coupe
Hayırlı olsun Ali abi Eskişehirde duyduydum otto coupenin yeni coupesi die seni göremeyince hayırlı olsun diyemedik BMW'ci mi oldun yoksa senin kırmızı canavar elindemi yoksa tekrar hayırlı olsun en yakın zamand buluşma ayarlayalım Ali abi:good:

aynı arabanın bi de 777 plakalı olanı var esk de dimi,geçen yolda denk geldi de

aynı arabanın bi de 777 plakalı olanı var esk de dimi,geçen yolda denk geldi de
Evet abi aynen böle sayılı araca binmenin havası başka olur heralde:rolleyes: tek tük en güzel yanıda ışıklarda beklerken aynı senin aracından denk gelme ihtimali çok zor:D bölece tüm gözler senin üstünde olcaktır:p nese abi yaa şu buluşma işini bi ayarlayalım :good: daha olmadı abi msnini özel mesajıma atarsın daha ii ve detaylı konuşuruz:good:
Ali abi bu sözüm sanada geçerli:D

aynısından demeyelim mümkünse bi yanyana getirelim derim :) farklar çıkar ortaya ... görüşelim ayarlayın bi ortam eskteyiz zaten... aocebel@hotmail.com msn hep açıktır...
Ya orası öle Ali abi bildiğim kadarıyla o araç yanlış hatırlamıyorsam stock bi araç seninki modlu hemde angel farlı(çakma olsada:D ) daha jant sonra stop karatma sonra egzoz ucu daha sayımmı hemen hemen bütün araçların modifikasyonlarını bilirim sayılır:) eğer merak ettiğin bi araç varsa söle hemen modifikasyon listesini çıkartıyım:) tabi bu işin şakası ama yani yoldada bırakmam işte benim ilgi alanın bu olunca tabi çoğu piyasadaki araçları biliyorum:D msnnini ekledim ali abi :good:

img2190dw5.jpg

img2186qn4.jpg

panjurun son hali !!!

Geri