2003 ASTRA COUPE linea rossa

Ali abi şu senin BERTONEyi en yakın bi zamanda şöle doya doya incelemek istiyorum ayrıce şunuda eklemek istiyorum benim trafikte takip ettiğim kadarıyla Eskişehirde bi kaç daha BERTONE var ama Ali abinin BERTONEsi tek:good: kazasız belasız Ali abi araca ne yapsan yakışıyo gerçekten tabi birincisi senin zevkin ikinciside tabiki araç opel:D ne yapsan yakışıyo:good:

inşallah burak .evet ya 777 var bide ama pek ilgilenmiyor arabasıyla..bakarsan bağ olur burak selametle buda son güncel resim hella black magic lerle !!!

adamım panjur güzel oldu. hellanın bu farlarıda güzel bi kombinasyon oluşturdu. kırmızı ve siyah üzerine güzel bi çalışma. göze batan bi görüntü kalmadı diyebilirim. bu arada park sensoru çalışmasından bahsetmemişsin.

oooo ali hellalar yakıyo :)
süper olmuş kardeşim iyi günlerde kullan kazasız belasız...

adamım panjur güzel oldu. hellanın bu farlarıda güzel bi kombinasyon oluşturdu. kırmızı ve siyah üzerine güzel bi çalışma. göze batan bi görüntü kalmadı diyebilirim. bu arada park sensoru çalışmasından bahsetmemişsin.

sağolasın park sensörü başarılı özellikle montaja para vermeden kendim taktığım için çok güzel oldu ... farlar benimde çok hoşuma gitti bi süre bişey yapmak istemiyorum fara ama aklımda yeni A4 parkları aydınlatması var çalışmalar devam ediyor..

oooo ali hellalar yakıyo :)
süper olmuş kardeşim iyi günlerde kullan kazasız belasız...

sağol savaşcım bu farlardan haberin varmıydı ben yeni gördüm çota hoşuma gitti.gerçi biraz süpriz oldu kendi farlarımı açtım temizlik ve modifiye için süper zeka bi arkadaşım camını tinerle silince cam eridi buzlu cam oldu almışken bunları seçtim junyan sonar angellar yerine ...

sağolasın park sensörü başarılı özellikle montaja para vermeden kendim taktığım için çok güzel oldu ... farlar benimde çok hoşuma gitti bi süre bişey yapmak istemiyorum fara ama aklımda yeni A4 parkları aydınlatması var çalışmalar devam ediyor..

sağol savaşcım bu farlardan haberin varmıydı ben yeni gördüm çota hoşuma gitti.gerçi biraz süpriz oldu kendi farlarımı açtım temizlik ve modifiye için süper zeka bi arkadaşım camını tinerle silince cam eridi buzlu cam oldu almışken bunları seçtim junyan sonar angellar yerine ...

Gercekten super olmus aman nazarımız degmesın
maliyetini ogrenebilirmiyim ne kadar?

astracoupe yi özlediğimde sık sık bu araca bakıyorum
maşallah. herşey 10 numara

Geri