- Konuyu Başlatan
malesef 2007 de opan da değiştirmiştim opel ana servis ilk sizden duyuyorum
Ana servisten kastım Opan )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
malesef 2007 de opan da değiştirmiştim opel ana servis ilk sizden duyuyorum
İşte serviste bilgisayara bağlantı , arıza lambası için.
Orada debimetre cıktı.
Ama o değişince sorun çözülcek mi emin değilim..
O kadar mı önemli bişey bu debimetre ? ben baktım cok basit bir T boru gibi.
Bir de ona sensör takılı... O nasıl bir etki yapar ki, nasıl bir bilgi iletir ki motora, motor da siyah duman atsın ?
EuroDiesel kullanıyorum bu arada.
debimetreyi isopropil alkole yatırıp bekletin düzelme ihtimali yüksek benim ki düzelmişti.1.7 dti nin orjinal mitsubishi turbosu 1900 lira serviste çin işi 750 liraya filan var ama kendi turbonuzun tamir takımının değişmesi daha sağlıklı olur.benim aynı şekil turbo kitlenmişti servisin elemanı sanayiye gidip gelmişti artık kaç devirde kullandıysa araç 1-2-3. viteste köfte arabası gibiydi.turbı söküldü ben balansla kurtardım o zaman 125 lira verdim.
debimetreyi isopropil alkole yatırıp bekletin düzelme ihtimali yüksek benim ki düzelmişti.1.7 dti nin orjinal mitsubishi turbosu 1900 lira serviste çin işi 750 liraya filan var ama kendi turbonuzun tamir takımının değişmesi daha sağlıklı olur.benim aynı şekil turbo kitlenmişti servisin elemanı sanayiye gidip gelmişti artık kaç devirde kullandıysa araç 1-2-3. viteste köfte arabası gibiydi.turbı söküldü ben balansla kurtardım o zaman 125 lira verdim.
:bir:ben turbo derim