Opelin piyasası niye yokmuş ? Temiz bir opelin peşinden galericiler bile koşar yani...
yok demedim ben eskisi kadar yok şuan zaten 2.elde sıfırda ölü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opelin piyasası niye yokmuş ? Temiz bir opelin peşinden galericiler bile koşar yani...
yok demedim ben eskisi kadar yok şuan zaten 2.elde sıfırda ölü
Aracı bugün sattım arkadaşlar hem de 25.020 liraya. 25.000 lira etmez diyen arkadaşlar belki haklısınız ama adam dün akşam telefonda sakın kimseye satma falan filan dedi resmen ağladı ister inanın ister inanmayın. Bugün geldi 25.000 lirayı hesabıma yatırdı devrini yaptık gitti.
2004 Astra G Enjoy Beyaz Sedan LPGli bu fiyata satılabiliyormuş demekki.
Aracı bugün sattım arkadaşlar hem de 25.020 liraya. 25.000 lira etmez diyen arkadaşlar belki haklısınız ama adam dün akşam telefonda sakın kimseye satma falan filan dedi resmen ağladı ister inanın ister inanmayın. Bugün geldi 25.000 lirayı hesabıma yatırdı devrini yaptık gitti.