2004 ASTRA G ENJOY ne eder?

Sağolun arkadaşlar. Uzun bi süre beklemeyi düşünüyorum aslında bu sürede de vectraya binecem. Tabi vectra satılmazsa...
Bu arada 1993 Vectra 2.0 GL Bordo 165.000 Km.de ne eder?
Aracım son derece bakımlı gls jantı takılı 1 parça değişen 2-3 parça da boya var. Lastikleri, aküsü, lpg yeni. Amortisörler, bujiler, birçok parçası değişti.

Son düzenleme:
Dün aracımı sattım. Astra 2005 model Anjoy Twinport Sport Pack Easytronik. Sadece kaput boyalı ve arka çamurlukta bir karış boya vardı. Ekstradan xenon far ve park sensörü. 24.750 tl ye hayırlı olsun bi arkadaşla anlaşıp satışı verdik. Astra G için 25.000 26.000 isteyen pek çok ilan var ama aylardır duruyor.ben ilana 6 gün önce verdim ve sattım. aracın değerini bilmek önemli tabii ama bide gideri var.piyasayı şişirdikçe şişirdiler. 16 bin tl ye otomatik corsa bulamıyorum 2002-2003 falan.yok bulamadım ankarada.delirmiş insanlar.

Araç piyasasını iyi takip eden arkadaşın aracının o parayı edeceğini bilir öncelikle beleşçiye değil biniciye gider böyle araç, boyasız kazasız aaraç bulmak zor, temiz aracı olan satmıyor(benim gibi hata yapanlar hariç) ufak bi nazarlık sürtme boyası olan arka çamurluk, motoru 10 numara 95 binde 2001 model elegence aracımı 21 bine verdim piyasada 22,500 ediyor rahat(tekrar diyorum meraklısına ve biniciye özel), bi üst kasaya geçtim bayağı aradım adamlar sağı solu bol boyalı 2005 modellere bile 27 fiyat çekiyorlar, titiz adamım boyasız olsun istedim 28 verdim 2006 enjoy twinport aldım(zawolli lpg harika uyumlu az yakıyıor,hız sabitleme,park sensörü,krom aksesuarlar vs artı donanımları ver 65 bin km de.)
bende bu kadar yüksek beklemiyordum ama piyasa yüksek heleki opel piyasası, G kasa edermi dediğiniz araba gerçekten temmizse standart bakımları haricinde 1 kuruş masraf çıkarmıyor. 55 bin km kullandım 1 kere bakım yaptırdım.kendini ıspatlamış bu araba o yüzden her zaman para ediyor temizi anında satıyorsun ben 2 saat içinde sattım.

bu arkadaş arabam boyasız kaasız diyor vatandaş zaten buna geliyor 25 edermi derseniz lpg falan var 24 çok rahat eder comfort olması farketmez, 2004 comfort çok piyasada, çok iyi fiyata satmışsın arkadaş hayırlı olsun alanada satanada.temiz araba her zaman temiz para.

Geri