2004 astra yerine corolla!

Ben yalova gemlik arası bezen sürat yapıyorum.Birkaç tacizciye uyp kapıştımda.Ne 120 si 130 u. 180 lere çıktığımız oluyor, BMW si Mercedesi daha virajlara benim girdiğim sürate yaklaşan olmadı. Yeni astra sedanlardaki uzun şase yol tutuşu daha da mükemmelleştirmiş anlayacağınız.

ben 1 yıldır 2003 astra sahibiyim,bir hafta önce bir yakınımın aldığı 2005 model corollaya bindim (22000ytl)hiç beğenmedim açıkçası ya da astraya alıştığım için...her bakımdan astra daha iyi geldi bana..

Hangi yönlerden beğenmediniz? Benim corolla deneme imkanım olmadı da... Biraz bilgi verirseniz iyi olur! Örneğin yol tutuş, konfor, motor, işçilik, tip, v.s.

örnek yol tutuş sıfır yani belki yay+lastikjant+kulegergisi astraya yakın bi yol tutuş elde edilir sonra konforiyi düzeyde motorları sorunsuz işçilik sorunsuz tip zaten araç tasarım özürlü bencee

100-150 ile giderken önüne bişey fırlar o zaman ararsın sert süspansiyonu :D ben memnunum çünkü yol tutuş güvenlik benim için daha önemli.tabii ki sportif kullanım için de sert süspansiyon avantaj her zaman.

aynen katılıorum, hiçbi virajda korkmadan hız kesmeden giriorum, size şöle sölim, pazar günü fatih sultan mehmet köprüsünden dönüşte kavacıkı geçtikten sora basım dedim, e-5 e kadar 200 ün altına inmedim denebilir ve virajlarda hiç hisettirmedi, (bu arada saat 3:30 civarıydı yol boştu)

corollalar zayıf yol tutuşuna sahiptirler. bununda nedeni yumuşak süspansiyon sistemi. benim için konfor önemli diyorsanız kesinlikle corolla veya civic öneririm
bir civic kullanıcısı olarak şunu ifade edebilirim düşündüğün kadar yumuşak değil bende senin gibi düşünüyordum araca ilk bindiğimde çok şaşırmıştım astraya yakındır özellikle bir eski kasa astra ya 2 yıldır kullanıyorum aracımı virajlarda da cok zorlamama ragmen hala kaydırabilmiş değilim

bence corollann iç dizaynı ve performanslı motoru ayrıca yakıt konusundada cimri toyotann sorunsuzluğunu kanıtlamış bi marka olması da artı bi özellik

Geri