arkadaşlar aracım 2004 1.6 comfort vectra. araçta cdr2005 philips cd çalar var cd içinden çıkmıyor. cımbızla yada herhangi birşeyle çıkarmak mümkünmü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar aracım 2004 1.6 comfort vectra. araçta cdr2005 philips cd çalar var cd içinden çıkmıyor. cımbızla yada herhangi birşeyle çıkarmak mümkünmü?
bir ara kaset devri kapanmıştı... şimdide cd devri kapandı. yada ben öyle düşünüyorum kardeşim.
yokuşlarda vs vs... cd okurken zorlanacak takılacak... cdler zamanla çizilecek.
taktığınız cd gözüküyorsa cımbızla vs çıkarılır. yoksa cd sürücünün tamamen içini söküp cdyi çıkarmak lazım...
bence usb teyip almanız en mantıklısı...
hazır flash disklerde 8-10 liraya kadar düştü. en azından takılmaz çizilmez içerde kalmaz...
evet cd görünüyor fakat ben çekersem birşey falan olur diye çekmeyi denemedim hiç
önemli değil. sonuçta benim bulduklarım netten alıntı olan yazılardı. diğer arkadaşlarında yazmalarını bekleyin.cımbızla deneyeyim bari ya teşekkür ederim
Aktarıcı derken ? Cdyi ćıkaramayan arkadaşlar eger teyp kodunuzu biliyorsaniz akunun kablolarini cikarin teyp sifirlanacak kodunu girin cdyi verecektir . Kolay gelsin ben boyle hallettim fakat yine icinde kaldi tamir sart yani