Fransızlardan her türlü uzak durmak gerekir bence. Ama illa alcam diyorsanız 1.6 HDİ derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben 99-2000'e kadar Peugeot' u kullandım bindim. Genel olarak çok çürük ve problemli bir araba değil adamların en büyük pazarları arasında afrika ve ortadoğu var oralarda arabalar traktör ustalarının elinde çok dökük olsalardı orada tutulmazlardı diye düşünüyorum.(Tabi 10 sene önceki modellere göre her anlamda düşüş olduğuda bir gerçek) Ben Peugeot' da sağlamlık sorunu görmedim genelde dişli arabalardı ama tercih yapacak olsam mümkün oldukça uzak dururum ana nedeni işçilik ve malzeme kalitesi. 1999-2000 gibi alman arabalarıyla tanışmaya başladığımda ( Genellikle Opel ) fark bariz belli oluyordu. Gerçi aynı şey şimdi bizim içinde geçerli fiyat farkını biryana koyup bir 320i yada C 200' den inip Vectra' ya bindiğinde hangimiz Opel diyebiliyoruz. buna göre Opel parasına Peugeot' a binmek bana pek mantıklı gelmiyor. Tabi son tercih kullanıcının.
dediklerin olayı güzel özetlemiş. sadece parası yüksek...
jantlarımızda aynı