2004 Pegout 1.4 HDİ alınırmı?

pejoların dizellerının motorlarını pek övdüklerini söliyemem dizel motorları cok cabuk bıtıyormus bence fiyatıta cok yuksek hemde 1.5oo tl masrafı var bırde kaportaları karton gıbı dıyorlar pejolar ıcın bencede hakkatten öyle

gerçektende az yakıyor parça fiyatlarını hiç bilmem ama 1500 tl ye baskı balata triger falan değişiyorsa iyi... ayrıca 100.000 deki bir araç için sadece baskı balata yada triger le kalmaz diye biliyorum

ben temiz bir araçsa alın derim ama biraz daha makul bir fiyata

Vazgeçecem sanırım:) teşekkürler yardımlarınız için.

model düşük km normal. masraf düşündürücü...
12500-13000 e alınır...

Ben 99-2000'e kadar Peugeot' u kullandım bindim. Genel olarak çok çürük ve problemli bir araba değil adamların en büyük pazarları arasında afrika ve ortadoğu var oralarda arabalar traktör ustalarının elinde çok dökük olsalardı orada tutulmazlardı diye düşünüyorum.(Tabi 10 sene önceki modellere göre her anlamda düşüş olduğuda bir gerçek) Ben Peugeot' da sağlamlık sorunu görmedim genelde dişli arabalardı ama tercih yapacak olsam mümkün oldukça uzak dururum ana nedeni işçilik ve malzeme kalitesi. 1999-2000 gibi alman arabalarıyla tanışmaya başladığımda ( Genellikle Opel ) fark bariz belli oluyordu. Gerçi aynı şey şimdi bizim içinde geçerli fiyat farkını biryana koyup bir 320i yada C 200' den inip Vectra' ya bindiğinde hangimiz Opel diyebiliyoruz. buna göre Opel parasına Peugeot' a binmek bana pek mantıklı gelmiyor. Tabi son tercih kullanıcının.

performans olarak bişey bekleme ama inanılmaz az yakar. peugeot alma diyip küçümseyenler emin ol bir kere dahi direksiyonuna geçmemiş insanlardır.. ben biliyorum ve arabasına göre alınabilir.

Ben 99-2000'e kadar Peugeot' u kullandım bindim. Genel olarak çok çürük ve problemli bir araba değil adamların en büyük pazarları arasında afrika ve ortadoğu var oralarda arabalar traktör ustalarının elinde çok dökük olsalardı orada tutulmazlardı diye düşünüyorum.(Tabi 10 sene önceki modellere göre her anlamda düşüş olduğuda bir gerçek) Ben Peugeot' da sağlamlık sorunu görmedim genelde dişli arabalardı ama tercih yapacak olsam mümkün oldukça uzak dururum ana nedeni işçilik ve malzeme kalitesi. 1999-2000 gibi alman arabalarıyla tanışmaya başladığımda ( Genellikle Opel ) fark bariz belli oluyordu. Gerçi aynı şey şimdi bizim içinde geçerli fiyat farkını biryana koyup bir 320i yada C 200' den inip Vectra' ya bindiğinde hangimiz Opel diyebiliyoruz. buna göre Opel parasına Peugeot' a binmek bana pek mantıklı gelmiyor. Tabi son tercih kullanıcının.

dediklerin olayı güzel özetlemiş. sadece parası yüksek...
jantlarımızda aynı:)

Geri