İlk başka aslında öyle görünmekte yani nedir? LPG olduğunda az yakıyor vs. Ama işin hesap kısmına baktığımda bence pek cazip değil. Niye? Şimdi 1500-2000 TL ile bir LPG taktırıyorsun. Sonrasında ise zaten hemen takıp da uyum sağladı işi sanırım yüz araçtan sadece 10 araç da mümkün. Bu site içinde bir çok konu var. Özellikle bobinlerin yanması. Burada çok okudum. Şimdi o bobin 450 TL idi bir ara sonra buji ve kablolar onlarında canına okuyor. Motorun performansı zaten ortada. Benim demem o ki eğer ki yılda 5000-7000 KM arasında aracını kullanan bir kişi için gereksiz. En azından aracın benzinli olur için rahat eder. Sadece o değil ki... kapalı park alanları sonra bagajın kullanılmaması simit taktır sonra istetme elinde kalsın daha bir çok eski yanları benim aracım da LPG var yemin ederim şimdi ki aklım olsa idi aracıma tüp vs taktırmazdım.
uyum sorunu yeni motorlarda var sadece. gerisinde iyi bir ustada olduktan sonra sorun yaşamıyorsunuz. bizim insanımız sürekli ucuza kaçıyor kasaplara lpg montaj yaptırıyor sorun burda. iyi bir usta olsun 3 kuruş fazla ver kafan rahat eder sorun yaşamazsınız. ama bence benzinli araç kullanmak çok zor gibi artık. lpg olduktan sonra araca daha rahat biniyoruz.