Hayırlı olsun, konuyu yeni gördüm. Cevap vermeye fırsat olmadan montajı yapılmış
Belki konuyu sonra gören arkadaşlar olabilir ben eski aracıma (2004 Vectra elegance) 2007'de lpg taktırırken 59 lt'lik simit depo koydurmuştum. Step marka idi yanlış aklımda kalmadı ise.
Tek dezavantajı 1-1,5 cm civarı bir potluk oldu halıda, oda deponun büyüklüğünden bütün gibi görünüyor.
50-51 lt lpg dolduruyordum, uzun yolda durmayı Hiç sevmediğim için çok rahat etmiştim. Yedek lastiğide güzelce sarıp çok yük olacaksa içerisinin durumuna göre aracın başka bir yerine yerleştiriyordum. Diğer durumlarda bagaj filesi ile bagajda sabitti (halen öyle , aracı arkadaşıma sattım, oda bu şekilde kullanıyor)
Hemen hemen ilk çıktığından beri lpg'li araç kullanıyoruz 1 defa silindir kullanmak zorunda kaldım şahin ile, satılmasa idi onuda simit'e çevirecektim
Şuanki aracımda da simit depo var, simit olmasından memnunum ama montajı ben yaptırmadığım için aldığı 40 lt uzun yolda can sıkıcı olabiliyor..