2004 vectra süspansiyon yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masterr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

masterr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese selamlar 2004 model vectra elegance aldım ilk defa opel kullanıyorum ve bozuk yollarda özellikle çukurlardan geçerken çok sert vuruyor.Vectraların özelliğimidir bilmiorum ama en ufak bozuk yolda dahi fazlasıyla çukuru hissediorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olursanız sewinirim

aynısı bende de var ben 90.000km gibi amortisörleri ve arka salıncakları değiştirmeyi planlıyorum satmazsam tabi

ben değiştiricem ama bi kaç arkadaşım modifiye helezyon yaylarını önerdi ne kadar sağlıklı olur bilmiorum

bende takılı daha da sert oldu konfor arıyorsan yapma derim

yay dahada sertleştirir.sertlik ayarlı sarı koni tavsiye ederim.

walla hocalar ne yapacağımı bilemiorum arabayı aldığımda bozuk yolda hiç ses yoktu şimdi arabanın hertarafından ses geliyor malum bizim şehrin yollarıda bozuk. Bu süspansiyonu yumuşatmanın bir yolu warsa yardımcı olursanız çok sewinirim.

Ben aracı ikinci el aldığımda da (10 ay önce) ön ve arka takımlardan sesler geliyodu. Kasise girmeye bile korkuyodum. Amortisörler yağ kaçırmış dördünüde değiştirdim,Z rot,rotillerde değişince araba kuş gibi oldu. Yaklaşık 8 aydır biniyorum tık sess yok diyebilirim. aman nazar değmesin.

mustafa_ksu hoca dediklerini yapıcam inşallah dediğin gibi düzelir walla o kadar kafam bozulduki ne gerekiosa yapıcam :)

Geri