2005 Design Edition 1.9 CDTI ve Sorular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Evo34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar geçen gün farkettim,
arada bir aracı ilk çalıştırdığımda, araç öksürür gibi çalışıyor ve o sırada devir göstergesi olsun, ışıklarda olsun bir oynama oluyor. Bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor. Yola çıktığımda tamamen geçiyor.
Anlık tüketim o sıralarda normal (0,8-1lt vb.)

Bunun sebebi ne olabilir acaba ?

araç ilk çalıştığında 0.9 lt falan normal soğuk motor sonuçta.
akü ve konjektörmüdür nedir bir zımbırtı var voltaj dengeliyor o gidiyor genelde değişince düzeliyor...

akünüz tırtlıyor

Işıkları açınca da rölantideki tortortor ses artıyorsa, araca elektrik yetmiyor demektir. Şarj dinamosu, akü, ve fatih'in bahettiği parça kontrol edilmeli.

Arkadaşlar merhaba,
Vectra Design Edition, Merkezi Bilgi ekranında Kalan yakıtla gidilecek mesafe yerine Ortalama tüketimi gösteremiyorum.

Bunu nasıl ayarlayabiliriz bilgisi olan var mı acaba ?
Anlık ve Ortalama tüketim görünsün istiyorum ana ekranda...

Aşağıya değiştiremediğim kapsama alanı olan halini ekliyorum.

Arkadaşlar merhaba,
Vectra Design Edition, Merkezi Bilgi ekranında Kalan yakıtla gidilecek mesafe yerine Ortalama tüketimi gösteremiyorum.

Bunu nasıl ayarlayabiliriz bilgisi olan var mı acaba ?
Anlık ve Ortalama tüketim görünsün istiyorum ana ekranda...

Aşağıya değiştiremediğim kapsama alanı olan halini ekliyorum.

2007 yılından sonraki yol bilgisayarlarında standart olarak o şekil bir ekran var, bunlar için tech2 gerekiyor diye biliyorum. Mecburen ben de BC tuşları ile bakardım ortalamaya.

2007 ilk 6 ayı o şekilde son altı ayı 2008 modellerdeki gibi. ben bir vectraya bakmıştım onda 2008 ekranı gibi.

Ortalamanın o ekranda girunmemesi ilginc bende 3 satır orası.ekrani degistirirseniz gorunur bence tech acmaz o menuyu ekranin ozelligi olmali diye dusunuyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortalamanın o ekranda girunmemesi ilginc bende 3 satır orası.ekrani degistirirseniz gorunur bence tech acmaz o menuyu ekranin ozelligi olmali diye dusunuyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neredeyse tüm tuş kombinasyonlarını denedim ve menülerde gezindim.
Maalesef bulamadım yolunu. Sanırım diğer Arkadaşların dediği gibi 2007 model üstü veya cihaz ile o özelliği açmak gerekiyor...

Neredeyse tüm tuş kombinasyonlarını denedim ve menülerde gezindim.
Maalesef bulamadım yolunu. Sanırım diğer Arkadaşların dediği gibi 2007 model üstü veya cihaz ile o özelliği açmak gerekiyor...

gid ekranın üretim yılı ve modeli ile alakalı bir durum. benim aracım astra h 2007 3.ay üretimi ve benimkide 2 satırdı. sonradan 2010 yılında üretilen gid ekran alıp taktım ve 3 satır oldu. ortalama orda gözüküyor artık devamlı...

Geri