2006 Elegance

SteinmetZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşaalr 2006 model vectra elegance mavi içi krem döşeme bir araç var arkadaşımda lpg takılı 2 parça boya kapılarda değişen yok 86.000km de bu araç ne kadar eder. birde bu c1 c2 hangi yıllarda değişdi nasıl anlayacaığız onu birde comfotla elegancı ayırt edecek en önemli görsel olan nedir araç içinde.teşekkürler

-ELEGANCE EN ÜST MODELİ COMFORTA GÖRE FAZLASI

-Elektrik ayarlı koltuklar
-Elektrikli kapanan aynalar
-Elektrikli arka cam perdesi
Güneş ışınlarını kıran ön cam
cd changer (cd değiştirici yani çoklu cd )
-daha kapsamlı yol bilgisayarı
-lastik basınç sensörleri
-renkli ekranlı yol bilgisayarı
-içeriden bagaj kilidi
-xenon
-ön/arka park sensörleri standart
Yan cam perdeleri
Fazladan 2 hoparlör

güncell

km sine göre 31 ile 36 bin arasında değişiyor bakımına temizliğine göre

-ELEGANCE EN ÜST MODELİ COMFORTA GÖRE FAZLASI

-Elektrik ayarlı koltuklar
-Elektrikli kapanan aynalar
-Elektrikli arka cam perdesi
Güneş ışınlarını kıran ön cam
cd changer (cd değiştirici yani çoklu cd )
-daha kapsamlı yol bilgisayarı
-lastik basınç sensörleri
-renkli ekranlı yol bilgisayarı
-içeriden bagaj kilidi
-xenon
-ön/arka park sensörleri standart
Yan cam perdeleri
Fazladan 2 hoparlör

ya nekadar fark varmış öyle oku oku bitmedi bide şöför değişik :D

merhaba arkadaşaalr 2006 model vectra elegance mavi içi krem döşeme bir araç var arkadaşımda lpg takılı 2 parça boya kapılarda değişen yok 86.000km de bu araç ne kadar eder. birde bu c1 c2 hangi yıllarda değişdi nasıl anlayacaığız onu birde comfotla elegancı ayırt edecek en önemli görsel olan nedir araç içinde.teşekkürler

Vectra C2 2006 da çıktı C2 ile C1 in en büyük farkı Farlarıdır. Elegance ile Comfortu ayırt etmek için ise Koltuklarına bakın derim. Elektrikli koltuk sadece eleganceda var. Park sensörü falan sonradan takılabilen şeyler sizi yanıltabilir.

bizde var 2006 model 83 bin km de elegance + olarak sunroof var.tamamiyle orjinal.lpg yok.iç döşemesi siyah renkte yarı deri . bakımlarını yeni yaptırdık ağır bakıma girdi.siyah renkte. düşünürseniz görüşebiliriz.detaylı resimlerini yollayabilirim.gerçekten sorunsuz bir araç ama acelemiz yok.şartlarda anlaşırsak neden olmasın.özelliklerini istiorsanız bütün özelliklerini comforttan farklarını detaylıca anlatırım özelden.düşürseniz görüşelim.kolay gelsin

Son düzenleme:
çok iyimser bir fiyat olmuş bence.

yazınızda bir iğnelememi var anlayamadım ama bu fiyatı ben sahibinden.com daki fiyat aralığına göre söyledim.ben hergün 2006 vectraları takip ediyorum piyasasını şu an 2006 üstü c2 kasa 1.6 elegance den toplam 23 adet var.fiyatlarınıda açıp bakabilirsiniz hangi aralıkta.ayrıca elegance a + olarak kimi araçta sunroof var kimisinde koltuk ısıtma var kimisindede hem koltuk ısıtma hem sunroof var buda fiyatı dolasıyla artırıyor.

şu an 2006 üstü elegance + sunroof lu olan satılık araç sayısı sahibinden.com daki sadece 6 adet ve en düşük fiyatıda 34.250

elegance + koltuk ısıtma olan araçlara baktığımızda oda 9 adet. ondada en düşük fiyat 28.500 olarak gözüküyor.

peki hem elegance hem sunroof hemde koltuk ısıtması olanlara baktığımızda ise sadece 2 adet :) birisinin fiyatı 35.5 diğerine istenen fiyat ise 41bin tl.

teşekkür ederim.

yazınızda bir iğnelememi var anlayamadım ama bu fiyatı ben sahibinden.com daki fiyat aralığına göre söyledim.ben hergün 2006 vectraları takip ediyorum piyasasını şu an 2006 üstü c2 kasa 1.6 elegance den toplam 23 adet var.fiyatlarınıda açıp bakabilirsiniz hangi aralıkta.ayrıca elegance a + olarak kimi araçta sunroof var kimisinde koltuk ısıtma var kimisindede hem koltuk ısıtma hem sunroof var buda fiyatı dolasıyla artırıyor.

şu an 2006 üstü elegance + sunroof lu olan satılık araç sayısı sahibinden.com daki sadece 6 adet ve en düşük fiyatıda 34.250

elegance + koltuk ısıtma olan araçlara baktığımızda oda 9 adet. ondada en düşük fiyat 28.500 olarak gözüküyor.

peki hem elegance hem sunroof hemde koltuk ısıtması olanlara baktığımızda ise sadece 2 adet :) birisinin fiyatı 35.5 diğerine istenen fiyat ise 41bin tl.

teşekkür ederim.
kesinlikle iğneleme falan, lütfen yanlış anlamayalım.
yakınımda 2 ay kadar önce bir tanıdığım sunroof'lu tek parça boyalı elegance aracını 30250 ye zor sattı, sebep ise malum 1.6 motor vectra yağ yakar o kasayı kaldırmaz vs. düşünceleri.

Geri