neticede araçlarımız güzel arkadaşlar inanın bir ara satıyım dedim oturdum düşündüm piyasayı gezindim bakındım artık ne alırsak alalım attan inip eşşeğe binmek olmaz en az vectra klassmanında kalitesinde donanım ve konforunda olması lazım bakındım piyasada bir araç bulamadım
alınıcak araba yokmu dolu var ben şahsen vectrayı satsam artık insignia falan almam beğenmiyorum alsam a4-a6 mercedes c kasa falan aşağı alınmaz bence o araçları alabilmek içinde arabanın üstüne ikinci elini bile almaya kalksan bir vectra parası daha eklemek gerekiyor eklerimde imkanımda var allaha şükür ama gerek varmı diye düşündüm yani satsam onu alsam elime ne geçicek aynı lüks aynı konfor belki üç beş fazlası aksesuar olucak olmasada olur o kadar fazlalıkda olsun artık o kadar fiyat farkına
benzininde falanda değilim benim aracım benzinli lpg li falanda değil yani..
kaldıki o kadar masrafa giriceğime 5 bin tl yi ayırırım bir köşeye bırakın elegance ı elegance üstü donanım yaparım aracıma sunroofuna kadar..
yani demek istediğim şu araçlarımız fiyatlarına göre çok güzel araçlar piyasada altın gibi araçlar binenler bile bindikden sonra anlıyorlar aracın ne olduğunu özellikle opel arması olduğu için birde en çok corsaya astraya binen kesim vectraya binmemişse aracı astra kıvamında ayarında araç sanıyorlar..
Bindikden sonrada şaşırıyorlar bunda bu donanım varmı aa bunda bu varmı vaybe opele bak neler koymuş mercedes kıvamında araç yapmış falan diyen insanlar çok oldu.. hatta bindikden sonra almayı düşünenler bile çok oldu..
+1 sadece 1.6 yı satıp 1.9 yapmak mantıklı oda performans arayanlar için bende benzinde biniyorum sizin gibi lpg takılı değil