2006 vectra

cagriefe58

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımda 2006 model vectra 1.6 elegance araç var. araçtan genel anlamda çok memnun. aracın donanım seviyesi gerçekten mükemmel ve çok konforlu bir araç. ancak otomobilin performansından pek memnun değiliz. aracın performansını nasıl tatminkar bir hale getirebiliriz. özellikle ara hızlanmalarını ve yokuş performansını nasıl daha iyi bir hale getirebiliriz. önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

pek bı fark yarattıramazsınız ancak cok buyuk ıslemler onucu ostedgnız sonucu alırsınız aa onun yerıe dızel vectra aırsanız ne masraf yprsınız nede aracınızın orjınallıgını bozarsınız

bence hic ugrasmayin. bende de 2006 1.6 elegance vardi bende zamaninda performans ve yakittan cok sikayetciydim. araci guclendirmenin yollarini cok aradim ama hepsi cok masrafli ve sonunda elde ettigin guc cok az. o yuzden 1.6 yi satip 2.0 turbo almayi tercih ettim simdi cok memnunum...

bence hic ugrasmayin. bende de 2006 1.6 elegance vardi bende zamaninda performans ve yakittan cok sikayetciydim. araci guclendirmenin yollarini cok aradim ama hepsi cok masrafli ve sonunda elde ettigin guc cok az. o yuzden 1.6 yi satip 2.0 turbo almayi tercih ettim simdi cok memnunum...

+1 :good:

evet bencede ya 2.0 alıcaksınız perfromans için motorla oynamaya değmez vericeği şey gene kesme sizi üstüne giden paranızda cabası

ekonomi dersen iyi bir bakım güzel kullanımla minumuma düşürebilirsiniz yok gene fazla yakıyorsa lpg tek v kesin çözüm güzel kaliteli bir sıralı sistem istediğiniz ekonomiyi vericekdir..

2006 twinport 115bg bizim 2005-2004 ler 103bg bizimki iyice hantal. artık yazılımla 115bg tamamlayacaz:(

2006 twinport 115bg bizim 2005-2004 ler 103bg bizimki iyice hantal. artık yazılımla 115bg tamamlayacaz:(

ya dostum bu yazılım olayını bana anlatabılırmısınız pek bılgım yok bu konuda ben yetkılı servıse gıttım adamlar hıc bısey bılmyıorlar

bu yazilim olayi yetkili serviste yapilmiyor. bu isi yapanlar var onlar aracinin kül tablasinin altindaki sokete laptop baglayip ordan bi cihaz yardimizyla yeni ECU yazilimi yukleyip bu sekilde motorun calisma ayarlarinda bir kac degisiklik yapilmis oluyor ve guc artisi oluyo. tubo benzinli ve turbo dizel motorlarda yaklasik %20-%25 arasinda guc artisi oluyo. atmosferik yani turbo besleme olamayan motorlarda %5-%10 arasinda guc artisi oluyo... umarim istedigin bilgileri vermisimdir...

2006 oncesi 1.6 motorlar 101 bg 2006 dan sonra twinportlar 105 bg diye biliyorum. sadece makyajli astra h larda 115 bglik motor kullanildi. bi de simdi insignia da kullaniliyo

Geri