2007 astra h 1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben 70 kg'yim ne ilgisi var cüneyt bununla
bir sürü para verip cosmo alıyorsun ama essentia modeli daha iyi randıman alıyorsun anlamadım gitti bu olayı
bence en alt modelini alıp modifiye yapmak daha süper olur

her guzelin bir kusuru vardir...benim arac demek ki daha agir... ek donanimlardan olabilir... jant modelinden olabilir... teker cesidinden olabilir... motor motoru tutmaz ondan olabilir... motoru acma seklinden olabilir...vs sebeplerden olabilir ama 2-3 hp nin cok da fark yaratacagini zannetmiyorum... bel ki senin arkadaslar senin arac surme stilini daha fazla begenerek araba ya mal etislerdir bu kivrakligi... surucu faktoru yani... misal ben de kayinco da 90 km yi asmayiz ama bir yere gidildiginde ben kafadan 10 dk once varirim... hantal surmek de degistirir yani... hem sen 70 sin ben 80... kodum mu 3 beygiri rahat deviririm ben, bu da farkeder...:)

bana ne diyon canım..dynoya anlat onu..

bulent cigim hadi ver para da modifiye et bakalim yazdiklarimi
dijital klima
esp
kendilginden katlanir yan aynalar
orjinal optikli xenon farlar
lastik basinc sensorleri
deri doseme
hiz sbt.
far sens.
yag.sens.
ve de diger gizli sensorler gostergeler falan filan...
ne kadaramaliyet cikacak kacini koyabileceksin bakalim...
modifiye iyidir de bir noktaya kadar ise yarar...

bulent cigim hadi ver para da modifiye et bakalim yazdiklarimi
dijital klima
esp
kendilginden katlanir yan aynalar
orjinal optikli xenon farlar
lastik basinc sensorleri
deri doseme
hiz sbt.
far sens.
yag.sens.
ve de diger gizli sensorler gostergeler falan filan...
ne kadaramaliyet cikacak kacini koyabileceksin bakalim...
modifiye iyidir de bir noktaya kadar ise yarar...

cüneyt cosmo ayrıcalıktır zaten her şeyi full okey.
cosmoya sözüm yok
bahsetmiş olduğun özellikleri ben zaten isteseydim cosmo alırdım.
hız sabitleme hariç bana göre hepsi boş
yorum yine sana kalmış
birde benim arabaya binenler yanımda değildiki kendileri aracı sürdüler benimle ilgilisi yok

herkesin oncelikleri farklidir dogru soyluyorsun ben onem verdigim icin opel aldim astra sectim cos moya vuruldum kalani teferruat dedigin seyler bana cok yardimci oluyor sen de birkez bu ozelliklerde arac sursen ayni sekilde isterdin bundan once ki aracim da 206 dizel full du onda da yakin ozellikler var di bagimlilik yapiyor bir nevi... istersen bir ara degiselim araclari... senden kiymetli mi bea...

Geri