2007 astra h 1.3 cdti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bülent58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O iş yaş cüneyt..

GTC de sport düğmesine bastığınızda süspansiyon yere yakınlaştırıyor sertleşiyor motor farklı bir programla çalışmaya başlıyor bütün unları tutup standart bir astraya adapte etmeniz bir araba parasına yakın harcamanız demektir..

Monroe ve Koni nin yeni elektronik kontrollü amartsörleri var..Seyir esnasında sertliği ayarlanabiliyor süspansiyonun..Bu düşünülebilir..

Yada dizele Box takarsın, düğmesi ile spor moda geçiş yaptığını zannedersin..

Yada TaXI filimlerindeki gibi bir spor mod geçişi yapılabilir..(:

box yeter diyorsun yani mehmet hoca
son eklenenler araca 2 no LLUMAR cam film , çok harika oldu 2 saatlik bir işlemden sonra bu hale geldi,sonax'ın kampanyası vardı geçenlerde garantiden mtv ödeyen 240 ytl'lik bakımı 100 ytl'ye yaptılar ama arabayı ilk aldığım günü hatırladım aracı teslim alırken o kadarki şahane yapmışlar SONAX CAN can beye teşekkürler

19012008111bh3.jpg

Son düzenleme:
Maşallah çok güzel olmuş..

Araç beyninin programını boxdan maksimum verim alınacak halde programlarsak daha randımanlı bi performans alınabilir..

mehmet abi şu andaki performans gayet iyi
ihtiyaç olunca ilerde rahatsız edicem seni

mehmet abimiz sağolsun,istenildikçe yönlendiriyoruz abim her zaman aklımdasın

birgün ben de cıkcam senin dyno ya bakalım kac bascak bizim karkaçan... unutma beni mehmet...

kardeş astrayı nasıl 108 HP yaptın ? ben powerbox taktırdım pek bir raduman alamadım. çıkardım normal 90 HP olarak kullanıyorum ama çok canımı sıkıyor. isteyene verebilirim powerbox ı almanyadan getirtmiştim 35o YTL ye güya 20 HP artırıyor dediler ama ben anlayamadım.

bendeki marka,rapid,araç dynoya giriyor,tabiki cihazı ile programlanıyor
emin abi bunlar sizde yapıldımı ?

Geri