2008 Model Corsa 1.3 Araçta Debriyaj Pedalı Sorunu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meriç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meriç

Kayıtlı Kullanıcı
31-Hatay
aracım 2008 model corsa d 1.3 75 hp aracta depriyaj pedalı bosa düştü depriyaj üst merkezi degisti 40 km sonra aracin tekrar depriyaj pedalı bosa düstü aracla yola gitmem lazım ne yapmam lazım

aracım 2008 model corsa d 1.3 75 hp aracta depriyaj pedalı bosa düştü depriyaj üst merkezi degisti 40 km sonra aracin tekrar depriyaj pedalı bosa düstü aracla yola gitmem lazım ne yapmam lazım
yaptırdınmı hocam

Sadece soru sormak için kayıt yaptıran üyelerden biri sanırım. Geri dönüş olmaz artık. Takii bir sonraki arzaya kadar..

aslında forumda ilk on mesaj sonrası soru sormaya hak kazanılacak.

• Beğen
Tepkiler: cagatay16 ve Cemil
Bir ara başka bir markanın forumunda üyeydim...O forumda bu şekildeydi...İnsanlar problemi hemen çözeyim sonrası önemli değil diye bakıyorlar ama bir başka bu sorunu yaşayan kişilere yardımı olur mu diye düşünmüyorlar...Mesela geçenlerde bilirsiniz debriyaj pedalı takılması ile ilgili bir problem yaşamıştım...Tavsiyelerin çoğu Üst merkez arızası ile ilgiliydi....Üst merkez aldım değişti ama sorun devam ediyordu...Hatta dahada kötü olmuştu....Baskı balata+Volan değiştirince sorun çözüldü...Başkaları benim gibi masraf yapmasın boşuna üst merkezi değiştirmesinler diye paylaştım...Bir kişinin bile işine yarasa bana yeter diye düşünüyorum....Bu yüzden ufak gibi görünen çözümleri bile paylaşıyorum...

Bir ara başka bir markanın forumunda üyeydim...O forumda bu şekildeydi...İnsanlar problemi hemen çözeyim sonrası önemli değil diye bakıyorlar ama bir başka bu sorunu yaşayan kişilere yardımı olur mu diye düşünmüyorlar...Mesela geçenlerde bilirsiniz debriyaj pedalı takılması ile ilgili bir problem yaşamıştım...Tavsiyelerin çoğu Üst merkez arızası ile ilgiliydi....Üst merkez aldım değişti ama sorun devam ediyordu...Hatta dahada kötü olmuştu....Baskı balata+Volan değiştirince sorun çözüldü...Başkaları benim gibi masraf yapmasın boşuna üst merkezi değiştirmesinler diye paylaştım...Bir kişinin bile işine yarasa bana yeter diye düşünüyorum....Bu yüzden ufak gibi görünen çözümleri bile paylaşıyorum...
ben de çözebildiğim ne varsa mutlaka işe yarar diye yazar paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: cagatay16 ve Cemil

Bir ara başka bir markanın forumunda üyeydim...O forumda bu şekildeydi...İnsanlar problemi hemen çözeyim sonrası önemli değil diye bakıyorlar ama bir başka bu sorunu yaşayan kişilere yardımı olur mu diye düşünmüyorlar...Mesela geçenlerde bilirsiniz debriyaj pedalı takılması ile ilgili bir problem yaşamıştım...Tavsiyelerin çoğu Üst merkez arızası ile ilgiliydi....Üst merkez aldım değişti ama sorun devam ediyordu...Hatta dahada kötü olmuştu....Baskı balata+Volan değiştirince sorun çözüldü...Başkaları benim gibi masraf yapmasın boşuna üst merkezi değiştirmesinler diye paylaştım...Bir kişinin bile işine yarasa bana yeter diye düşünüyorum....Bu yüzden ufak gibi görünün çözümleri bile paylaşıyorum...

Ne yazık ki anlattıklarınız doğru konu başlığını bile doğru dürüst bir şey yazmadan olayı anlatıp yardım istiyorlar ki bazıları instagram adresimden şahsıma ulaşıp mesaj atanlar var, paylaştığımız konularla ilgili. Benzer sorunu yaşıyor olabiliriz fakat belki arıza çok başka yerlerde ben bu yüzden genelde tanıdığım bildiğim sürekli gittiğim güvendiğim ustaya sorarım ama konu ondan bağımsız bir multimedia vs. durumuysa o zaman araştırmaya başlıyorum, ve gerçekten bende sizler gibi buradaki bilgilerin en azından insanlara fikir verdiğini düşünüyorum.. Bu yüzden anlaşılır ve net bir soru sorup ona göre cevap alabilirler. Keşke öyle yapsalar.

@Meriç Konuya dönecek olursak yaptırdığınız usta tam anlamıyla iyi yapmamış olabilir, Bu tarz işçilikler önem ve zaman isteyen şeyler. Daha önce şanzıman yağı değiştirirken, şanzımanın iç kısmında bir dişlilerden birine nasıl becerdiyseler zedelenme yapmışlardı sonra başımıza bir sürü olay geldiği için, bence tekrar aynı yere kontrol ettirin ve sorunu çözemeyeceklerini düşünüyorsanız. Yetkili iyi bir servise danışmanızda fayda var. Yeni yapılan debriyajın boşa düşmesinin başka mantıklı bir açıklaması yok.

Geri