2009 da türkiyede satışa cıkacak araçlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rcengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rcengiz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2009 yılında türkiyeye gelecek yeni araçları toparlamak istedim varsa kesin bildiğiniz burada paylaşabiliriz..

benim aklıma ilk olarak insignia geliyor o anı bekliyorum :) ve ondan hemen sonrada tam olarak durumunu anlamadığım (kasamı değişecek makyajlanacakmı) astra var sanırım..

golf ve megane yeni kasaları geliyor birde galiba

renault safrane geliyor galiba

Astrayı bende merak ediyorum,ne zaman gelecek,ne olacak,tutulacakmı?yoksa bizimkileri aratacakmı?Bizim G'leri arattığımız gibi(inanmam buna ayrı konu).

Son düzenleme:
Suzuki ALTO da geliyormuş...

Özellikle bayan kullanıcılar için, uygun fiyatı ve otomotik vites seçeneği ile tercih ediliyor...

Citroen C1, Peugeot 107 nin imitasyonu gibi...

Astra muhtemelen 2010'a kalacak.
Alfa 149 ve Alfa Mi.To da var.

149 aynen bu şekilde çıkarsa fena...

Toyota'dan dün akşam yeni bir mail aldık. Mail'de Toyota'nın satışa çıkacak yeni modelleri, ve diğer firmaların yeni modellerini gösteriyor.

Toyota'nın bilgilerini gizli bırakmakla beraber

2008 son çeyrekte, Golf, Megane ve Mazda 3'ün yeni kasalarının çıkacağından bahsetmiş.

2009'un son çeyreğinde ise Ford Focus ve Opel Astra'nın yeni kasalarının piyasaya süreceğinden bahsediyor.

Yine 2010'un içinde Seat Leon ve Citroen C4'ün kasa değiştireceğinden bahsedilmiş.

2008 yılınan son çeyreğinde Opel Insignia modelinin piyasaya sürülüceği, Peugeot 407'nin makyaj göreceği yer alıyor.

2009'un ilk çeyreğinde, Ford Fusion ve Opel Merivanın kasa değiştireceğinden bahsedilmiş.

2009,un son çeyreğinde, VW Touran, Ford C-Max ve Renault Scenic'in kasa değiştireceğinden bahsedilmiş.

Bilgilerinize

Toyota'dan dün akşam yeni bir mail aldık. Mail'de Toyota'nın satışa çıkacak yeni modelleri, ve diğer firmaların yeni modellerini gösteriyor.

Toyota'nın bilgilerini gizli bırakmakla beraber

2008 son çeyrekte, Golf, Megane ve Mazda 3'ün yeni kasalarının çıkacağından bahsetmiş.

2009'un son çeyreğinde ise Ford Focus ve Opel Astra'nın yeni kasalarının piyasaya süreceğinden bahsediyor.

Yine 2010'un içinde Seat Leon ve Citroen C4'ün kasa değiştireceğinden bahsedilmiş.

2008 yılınan son çeyreğinde Opel Insignia modelinin piyasaya sürülüceği, Peugeot 407'nin makyaj göreceği yer alıyor.

2009'un ilk çeyreğinde, Ford Fusion ve Opel Merivanın kasa değiştireceğinden bahsedilmiş.

2009,un son çeyreğinde, VW Touran, Ford C-Max ve Renault Scenic'in kasa değiştireceğinden bahsedilmiş.

Bilgilerinize

paylaşım için teşekkürler iyi bir özetleme olmuş sağolun:)

Geri