- Konuyu Başlatan
2008 model arabamda çift kilit yok muhtemelen 2009'larda da yok ama cam açılıp kapanbiliyor...bu özellik yazın çok işe yarıyor...
Anahtardaki kumandadan Camı nasıl açabiliyorsun :sorry: ben yapamadım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2008 model arabamda çift kilit yok muhtemelen 2009'larda da yok ama cam açılıp kapanbiliyor...bu özellik yazın çok işe yarıyor...
:d:dolsun 2009 modelll:dcep tlfn ile çekip geleyhim kapıda araç eklerim buraya :d fotoluk çok ahım şahım bişesi yok bildiğin astra sedan işte :d
Sedan astra h lerde otomatik cam kapama yok diye biliyorum, onun yerine bagaj açılıyor. Ama astra hb lerde bu özellik mevcut. Çift kilitleme sanırım güvenlik nedeni ile kaldırıldı. Aracınız hayırlı uğurlu olsun...
az önce indim hem foto çektim hemde şu kumandadan cam açma olayına baktım tamam camlar açık kaldıysa kilitlediğimizde otomatik kapatıyor kumandadan elimizi çekmezsek buraya kadar normal fakat açma tuşuna uzun basınca bagaj kapağı açılıyor camlarda bi tepki yok açılmıyor sonra bagaj açıldı birkez daha uzun basılı tutayım dedim yine bir tepki vermedi çok kurcalamıyım bozulacak.Ayrıca camı anahtardan kapamak için arabadan indiğinizde kapıları kilitleyin ve elinizi kilit tuşundan çekmeden camlar kapanana kadar basın bukadar. Ve bu işlemi camları açmak içinde yapabilirsiniz kapı açma tuşuna basılı tutmanız yeterli.