2010 Astra İçin Led Park Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astra33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sentinel

Arkadaşlar resimleri çekip yükleyeceğim buraya Önde 5 ledli parklar için arkada 2si aşağı 2si yukarı bakan 4 ledli lambalar var plakalık için ne yanıp sönme şeklinde göz kırpma oldu nede aroıza ışığı uyarısı 2 üründe dipsiz arıza ışığı yakmayan iyot uçlu ledlerden yanlış olmasın ama photon marka (philips'in ürünü) resimleri koyunca daha iyi anlıycaksınız... ;) bu arada iki lambanında çifti 20 tl idi...

Arkadaşlar resimleri çekip yükleyeceğim buraya Önde 5 ledli parklar için arkada 2si aşağı 2si yukarı bakan 4 ledli lambalar var plakalık için ne yanıp sönme şeklinde göz kırpma oldu nede aroıza ışığı uyarısı 2 üründe dipsiz arıza ışığı yakmayan iyot uçlu ledlerden yanlış olmasın ama photon marka (philips'in ürünü) resimleri koyunca daha iyi anlıycaksınız... ;) bu arada iki lambanında çifti 20 tl idi...
bekliyoruzz

Havalar yağışlı olduğu için fotoğraf makinesini indirip çekemedim ıslanır diye.. En kısa zamanda atıcam biraz müsade sadece ;)

arkadaşım en kısa zamanda resmi koyarım demişsin 2 yıl olcak hala bekliyoruz artık resmi çek ve siteye yükle ben ısrarla bekliyorum :)

kardeş bende taktım led ama yanmadı araç kabul etmiyor

usta benım aractada led var phılıps makra led 40 tl yemı ne aldım ama super ısık verıyor ve arıza ısıgıymıs kırpıp acılmaymıs hıc olmadı...

benim araçda parklar için takmıtığım ledler var sorun yaşamadım hiç.
tek farda 4 lu led var markasını bilmiyorum. Araç astra G 2002.

Geri