- Konuyu Başlatan
saolun arkadaslar peki hiç içinizde insignia kullanan var mı yani landrenzo taktıran tecrübelerini öğrenirsem daha faydalı olur şimdiden teşekkürler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pırınce ustune lpg kıtı yok taktır ama ustasını ıyı sec derım montajında başında durabi en kalitelisi prince diye biliyorum ben.
Saolun ama arastirmalarima gore ilerde sorun cikarabiliormus motoru cok farkliymis onun icin turbodan dolayi onerilmiormus satsam mi diye dusunuyorum artik yapcak bisey yok maalsef
saolun arkadaslar peki hiç içinizde insignia kullanan var mı yani landrenzo taktıran tecrübelerini öğrenirsem daha faydalı olur şimdiden teşekkürler...
Insignia'nın normal kullanıcı için tüketimi şehiriçi 9-10 arası, şehirdışı 6-7 arası.
ama eğer dün 100 hp altı arabaya binerken bugün 180 hp'ye geçince görmemiş gibi sürekli dipgaz giderlerse şehiriçi 14 litreye kadar çıkıyor.şehirdışı da 160-170 km hızlarla 9-10 litre yakıyor.
Insignia'da garantiyi bozmayan lpg yok. garantiyi bozmayan lpg var diyen varsa Opel Türkiye'yi arasın sorsun.
bayi ve servisler garantiyi bozmuyor diyor, ama aslında garanti bozuluyor, servis kendisi garanti veriyor. bir nevi araca kefil oluyor yani.