11 Ocak 2021 Konuyu Başlatan #21 maximusti Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 11 Ağu 2020 Mesajlar 54 Tepkime puanı 44 Puanları 13 Siteyi ziyaret et Mhsnmtn' Alıntı: Selamün aleyküm hocam kaç gün sürdü yaptırdığın bakımlar bende şehir dışında yapmaya niyetim var da Genişletmek için tıkla ... a.slm, kusura bakma mesajını yeni gördüm. ben pazartesi sabah bıraktım, salı akşam aldım.
Mhsnmtn' Alıntı: Selamün aleyküm hocam kaç gün sürdü yaptırdığın bakımlar bende şehir dışında yapmaya niyetim var da Genişletmek için tıkla ... a.slm, kusura bakma mesajını yeni gördüm. ben pazartesi sabah bıraktım, salı akşam aldım.
11 Ocak 2021 #22 M Mhsnmtn Kayıtlı Kullanıcı 12-Bingöl Katılım 30 Eyl 2020 Mesajlar 98 Tepkime puanı 24 Puanları 8 Siteyi ziyaret et maximusti' Alıntı: a.slm, kusura bakma mesajını yeni gördüm. ben pazartesi sabah bıraktım, salı akşam aldım. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah Teşekkür ederim
maximusti' Alıntı: a.slm, kusura bakma mesajını yeni gördüm. ben pazartesi sabah bıraktım, salı akşam aldım. Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah Teşekkür ederim