Arka sis beyaz değil kırmızı hocamsis de sarı ışık daha faydalı değil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arka sis beyaz değil kırmızı hocamsis de sarı ışık daha faydalı değil mi
deneme sonrası deneyiminizi paylaşırmısınız
Hocam led ampülü denedikten sonra dönüş yaparsanız sevinirim bende geri görüşde zorlanıyorum.
yeterli gibi sanki. astra j lerde arka cam geri görüşü baya kısıtlıyor zaten.geri vites ışıkları şu şekilde aydınlatıyor.
Ben geri giderken yan aynaları kullanırım hep, öyle kolumu yan koltuğa falan atıp arkaya bakmam asla.normalde araç dış aydınlatmalarına sonradan led takanlara gıcık oluyorum.
hele ki kısa-uzun farlara takanlara.
ama geri vites ışığı kimseyi rahatsız etmez diye düşünüyorum. zaten sürekli yanmayacak.
yeterli gibi sanki. astra j lerde arka cam geri görüşü baya kısıtlıyor zaten.
hocam fotograflarda gördüğüm kadarıyla aydınlatma harika ürünün linki var mı kullandığınızın aynısıGeri vites ve arka sis için led alabilirsiniz.
21w olanlar iyi ışık veriyor ucuz ledler iyi değil.
Tanesi 60 tl civarı fiyatla aliexpress sitesinden almıştım zamanında efsane ötesi güzel görünüyor ve iyi ışık veriyor bir akşam çekerim fotoğrafını çok memnunum tavsiye ederim
Geri vites ledleri bu hocam ısınma sorunu falan yok iş görüyorhocam fotograflarda gördüğüm kadarıyla aydınlatma harika ürünün linki var mı kullandığınızın