benim verdiğim linkteki ürün geldi, taktım, arıza ışığı YAKTI. Almayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, geri vites ledi için aşağıya bırakaçığım linkteki ürünü tavsiye ederim. bu satıcıdan aldığım ledler 3-4 ay geçmesine rağmen halen çalışıyor. Sizin aracın girişi muhtemelen T15 girişi atsra h lerde giriş farklı. benim aracımda arıza kesici almamama rağmen arıza ışığı yakmadı. ama satıcı ayrıca arıza kesici modulde sunuyor. tavsiye ederim.
Valla hocam aracımın tüm iç aydınlatma, çamurluk sinyali , geri vites ve parkları led. Hiç birinde arıza lambası yanmadı. Hiç o modülden kullanmadım.ancak sizinde dediğiniz gibi zaten geri park lambası kaç dakika yanacak ki ben bir sorun olacağını sanmıyorum. Birde şöyle bir şey var. Bu led hususunda o kadar çok bilgi kirliliği var ki. Herkese kulak asmayın. Led ile ilgili yaşanan bir çok sorun yanlış montajdan da kaynaklı oluyor. Size linlini attığım satıcıdan alıp sorun yaşadığım hiç bir led olmadı .hocam ben de arıza kesici modül siparişi verdim. gelince monte edeceğim. sormak istediğim şu: bu arıza kesici modül ısınıyormuş sanırım. Allah korusun aracı yakma ihtimali var mı sizce? o kadar ısınıyor mu acaba?
sonuçta geri vites lambası uzun süre yanmayacağı için çok ısınacağını düşünmüyorum ben. siz ne dersiniz
hocam şimdi bunu alırsak astra j 2011 1.4 turbo hatchback araca uyuyor muMerhaba, geri vites ledi için aşağıya bırakaçığım linkteki ürünü tavsiye ederim. bu satıcıdan aldığım ledler 3-4 ay geçmesine rağmen halen çalışıyor. Sizin aracın girişi muhtemelen T15 girişi atsra h lerde giriş farklı. benim aracımda arıza kesici almamama rağmen arıza ışığı yakmadı. ama satıcı ayrıca arıza kesici modulde sunuyor. tavsiye ederim.
Oto Ampulü Modelleri ve Fiyatları - n11
Oto Ampul ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Araç Ampul çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Hocam astra j lerin ampul jakı t15 diye biliyorum. Ama tam emin değilim. Arkadaşlar teyit edebilirse direkt alıp kullanbilirsiniz.hocam şimdi bunu alırsak astra j 2011 1.4 turbo hatchback araca uyuyor mu