Ynt: 2012 astra j
1. vitesteki ses benim arabamda da vardı. Şuanda yok. Zamanla geçiyor.
1. vitesteki ses benim arabamda da vardı. Şuanda yok. Zamanla geçiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yemreozacmak link' Alıntı:Dün nihayet aracımı teslim aldım arkadaşlar daha fotoğraflarını çekmek nasip olmadı en kısa zamanda ekliyeceğim.
İlk izlenimlerimi paylaşmak istedim sizlerle;
öncelikle viraj performansı açısından opeli tebrik ediyorum 3bravvo öyle bir viraja girdimki birdaha böyle bir şey yapmıyacağım konusunda kendi kendime söz vermek zorunda kaldım special_prayer ama araç banamısın demedi büyük ihtimalle esp devreye girdi ama ben anlıyamadım çünkü o anda yol bilgisayarına bakacak halim yoktu.
ekoli06 link' Alıntı:1. vitesteki ses benim arabamda da vardı. Şuanda yok. Zamanla geçiyor.
çellocu link' Alıntı:Öncelikle aracınız hayırlı olsun, kalkışlarda bahsettiğiniz ses benim aracımdan da geliyordu şu anda kalmadı, klima düğmesi sizinde bahsettiğiniz gibi auto ya basıldığı zaman etkisiz eleman oluyor..
HaKaN link' Alıntı:hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun
kalkışta bahsettiğiniz ses sanırım 1.3 dizellerin çoğunda var ama belirli bir km gittikten sonra bu ses ortadan kalkıyor
enteresan gerçekten zira ilk aldığımda benim aracımda da kalkışta bu ses varken şu an bu sesi artık duymuyorum
cyclone montajı önemli bazı servisler bunu düzgün yapamadığında cızırtı olabiliyor, birçok cyclone kullanıcısı bu problemi
belirtmişti sanırım ama benim cyclone cihazımda ses veya cızırtı yok
bunun bir jak ile çözülüyor diye duymuştum
yakıt tüketimi kullanım şeklinize göre düşecektir, ama ilk 2000 km ne kadar rodaj olmasada aracınızı fazla sıkıştırmayın
özellikle motor ısınmadan önce
klima için tam emin olmamakla birlikte ayarlardan klima kontrol modunu kapalı konuma getireceksiniz
tekrardan hayırlı olsun aracınız..
teşekkürlerbulent_tnt link' Alıntı:Araciniz hayirli olsun gule gule kullanin.
GNSpower link' Alıntı:[quote author=yemreozacmak link=topic=2910.msg63086#msg63086 date=1322648788]
Dün nihayet aracımı teslim aldım arkadaşlar daha fotoğraflarını çekmek nasip olmadı en kısa zamanda ekliyeceğim.
İlk izlenimlerimi paylaşmak istedim sizlerle;
öncelikle viraj performansı açısından opeli tebrik ediyorum 3bravvo öyle bir viraja girdimki birdaha böyle bir şey yapmıyacağım konusunda kendi kendime söz vermek zorunda kaldım special_prayer ama araç banamısın demedi büyük ihtimalle esp devreye girdi ama ben anlıyamadım çünkü o anda yol bilgisayarına bakacak halim yoktu.
teşekkürler, bu ses bir sorun yaşatmıyor olsa bile bana böyle bir sesle bu araçların yola çıkmaları garip geliyor araca binenler bu nedediğinde utanıyorum valahiçellocu link' Alıntı:Öncelikle aracınız hayırlı olsun, kalkışlarda bahsettiğiniz ses benim aracımdan da geliyordu şu anda kalmadı, klima düğmesi sizinde bahsettiğiniz gibi auto ya basıldığı zaman etkisiz eleman oluyor..
teşekkürler hakan bey, dediğiniz gibi kalkış sesi enteresan insana sorunlu bir araç almışsın hissiyatı vermesi için bire birHaKaN link' Alıntı:hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun
kalkışta bahsettiğiniz ses sanırım 1.3 dizellerin çoğunda var ama belirli bir km gittikten sonra bu ses ortadan kalkıyor
enteresan gerçekten zira ilk aldığımda benim aracımda da kalkışta bu ses varken şu an bu sesi artık duymuyorum
cyclone montajı önemli bazı servisler bunu düzgün yapamadığında cızırtı olabiliyor, birçok cyclone kullanıcısı bu problemi
belirtmişti sanırım ama benim cyclone cihazımda ses veya cızırtı yok
bunun bir jak ile çözülüyor diye duymuştum
yakıt tüketimi kullanım şeklinize göre düşecektir, ama ilk 2000 km ne kadar rodaj olmasada aracınızı fazla sıkıştırmayın
özellikle motor ısınmadan önce
klima için tam emin olmamakla birlikte ayarlardan klima kontrol modunu kapalı konuma getireceksiniz
tekrardan hayırlı olsun aracınız..