2012 corsa 1.4 otomatik yokuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan luna167
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

luna167

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arabayı yeni aldık,yokuş çıkarken vites atmıyor,biraz daha zorlasam hararet yapar diye korkuyorum.neden olabilir?ayrıca karma yakıt tüketimi 13 lt.gösteriyor...bu durumlar herkeste böylemi?ustaya gösterdik bilgisayara bağladı,uyarı olmadığı için her şey normal dedi.bu arabaya böyle binilmezki ama.....

arabayı yeni aldık,yokuş çıkarken vites atmıyor,biraz daha zorlasam hararet yapar diye korkuyorum.neden olabilir?ayrıca karma yakıt tüketimi 13 lt.gösteriyor...bu durumlar herkeste böylemi?ustaya gösterdik bilgisayara bağladı,uyarı olmadığı için her şey normal dedi.bu arabaya böyle binilmezki ama.....
araç easytronik mi tam otomatik 4 vites mi? 1 viteste kalktınız 2 ye atmıyor mu yoksa giderken yokuş geldi 4 ten 5e atmıyor mu?

araç easytronik mi tam otomatik 4 vites mi? 1 viteste kalktınız 2 ye atmıyor mu yoksa giderken yokuş geldi 4 ten 5e atmıyor mu?
Tam otomatik.yokuş yukarı hiç vites atmıyor.yavaş,yavaş çıkıyoruz.Bu arabalar böyleymiş.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Kompresyon testi yapıldı mı? aracın vites atmaması ve hızlanmaması bunu düşündürdü bana. Ayrıca yakıt tüketimi çok ekstra fazla. Bizim arabalar çok yakıyor bende de aynısı var ama bende gösterge 8.5 civarında.

Geri