2012 corsa d gündüz farlarını turuncu yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34 BRK 35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34 BRK 35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar 1 ay önce sıfır corsa d aldım.gündüz farlarını turuncuya çevirmek istiyorum.aracın üstünde orjinal 195/55/16 jant var.opc jantı takmak istiyorum ve birazda basmak..önerileriniz neler ? şimdiden teşekkürler... :)

hayırlı olsun :)

bence bu jantlarda guzel h.r 5 cm yay koy yapan arkadaslarımız war forumda guzel sık duruyor .turuncuda guzel durur bence

gündüz farlarını turuncu yaptım 10 numara oldu :)) dediğin gibi yay şart bide lastik ebatlarını genişletmek istiyorum orjinali 195/55/16.215/45/16 yapsam nasıl olur

lastiklerini sakın ö ölçüde büyütme taban neysede yanağı 55 ten 45 e düşüceksin hem km sayacın şaşıcak hemde çamurlukla lastiğin arası açılcak istersen 5 lik yay koy o ara zor kapanır 45 yanakla. ölçülerinle oynama derim

bence 45 yanak deilde 50 yanak koyarsan araca cok daha şık bi goruntu elde edersin....

gündüz farlarını turuncu yaptım 10 numara oldu :)) dediğin gibi yay şart bide lastik ebatlarını genişletmek istiyorum orjinali 195/55/16.215/45/16 yapsam nasıl olur

acil foto ??? :)

3.5 luk benzinli yayı takıcam..lastik ebatlarınlada oynamıcam :) foto nerden konuyo hemen yüklim

Aynen hocam sen yapta bana da bir örnek ol.. Bende düşünüyorum fakat bir türlü karar veremiyorum :)

Geri