2012 corsa d gündüz farlarını turuncu yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34 BRK 35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Makyajlı corsa D ci arkadaşlar malumunuz Opel kataloglarında tüm Corsalarda AFL var siyah zemin nefis duruyor, Ancak şimdiye kadar sadece bir tane enjoy gördüm bayide mercek farlı (özel siparişmiş)..
aslında AFL özelliği olmasada görüntüsü nefis arabayı çok değiştiriyor.. ebaydada görmüştüm epey tuzluydu.. varmı yaptıran eden kovalayan..?

Corsa5-door_ModelOverview_Safety_cnt_mmpar_1_1_768x432_refresh_co115_e01_018.jpg

bu farlardan bulan bılen warsa yardımcı olsunlar :)

Bendede Osram turuncu vardı yalnız boyalı olduğu için yaklaşık 2 ay sonra rengi turuncudan sarı-beyaz karışık bir renge dönüyor. Zaten iki ampul 14 lira civarı olduğu için tekrar almak sıkıntı olmaz. Ama boyalı değil de renkli cam çifty duyu bilen varsa onu alalım :D.

2. olarak ankarada bi arkadaş mercek yaptırdı farı açtırıp fena durmadı ama farı açtırdığı için benim içime sinmedi. yaklaşık 250 liraya maloldu.

senin 2 ay ii dayanmış bu çift duy olduğu için gündüz farı konumunda yüksek wattlı yandığından benimkilerin boyası 2 günde bitti :) onları söküp tek duylu orjinal turuncu taktım şimdi bi sıkıntı yok şükür :)

sahan hondacı bi arkadaş da üstündeki jantlar üstüne bas dio ama ben bunları çıkarıp cooper ın bi jantları var 225/40/17 yapmak istiyorum jantın resmini koycam yorumlarınızı bekliyorum :)

Ekli dosyalar

• replica-mini-1650.webp
    replica-mini-1650.webp
    18.9 KB · Görüntüleme: 162
sahan hondacı bi arkadaş da üstündeki jantlar üstüne bas dio ama ben bunları çıkarıp cooper ın bi jantları var 225/40/17 yapmak istiyorum jantın resmini koycam yorumlarınızı bekliyorum :)

ben TA-Technix Coilover sıparısı werdım 1 aya kadar gelmıs takılmıs orj. 16" jantlara basmıs olucam gorursun nasıl duruomus :) jantlar guzelmıs bence onu alana kadar bıraz daha koy ustune corsanın 17" orj. jantlarını koy :dil:

abi neskarda 47 bin tldi pazarlıkla en fazla 44 bine düşebilirim dedi Baturalp abi 39 bine veriyor şimdi fena zarar etmiş sahibi

Ya yinede çok para hem araba 75lik 95 lik bile değil..
Color versiyon değil Bir sevmediğim noktada avrupada multimedialı navili teypler varken burada hala dandik mp3 çalara devam edilmesi..

Geri