2012 corsa d gündüz farlarını turuncu yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34 BRK 35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeş aynı görüntüyü bende yakalamak istiyorum ama ampüllerin aynısını bulamadım.nerden aldığını söylersen sevinirim.

gündüz farının ampüllerini nasıl değiştiriyoruz ? farın arkası çok dar püf noktasını öğrenebilirmiiyim ?
önceki otomobilim palio du yer geniş rahat rahat herşeyini sök-tak oynuyordum ama bu corsalar öyle değil maalesef :(

aşağı yukarı 3 ay önce yaptırdım.

kırmızı renk arabada çok hoş duruyor.30 tl ye aldım ben. hala daha hiç bir problem çıkarmadı.

nazar değmesin =)

bir ara gece çekimlerini de eklerim.

dayanamadım gece gece dışarı çıktım.gezdim geldim ve dönüşte far çekimi yaptım.

gerçi cep telefonu ile çektiğim için biraz flu ama idare eder.

arkadaşlar bende bu a.f.l farı cok araştirdim sunu buldum.399 tl ye orjinal farina mercek takiyolar ve sonrada siyah far içi boyamasi ile a.f.l fara benzetebiliyoz orjinal farlarimizi...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...uygulamasi-mercekli-far-yapimi-98206129/detay

bu arada bende cok araştirdim turuncu gündüz farlarini ilk olarak beyaz olanını buldum 6k degerinde işik weriyo geceleri belli net şekilde gündüzleri biraz sönük kaliyo sonrasinda orjinal cift duylu turuncu ampul buldum ve onlari taktim forumda fotolari mevcut

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=90695

Arkadaşlar ben gaziantepten yazıyorum bende corsa d var şehrin altını üstüne getirdim bi türlü turuncu gündüz lambası bulamadım yardımcı olabilirmisiniz ?

Bendede Osram turuncu vardı yalnız boyalı olduğu için yaklaşık 2 ay sonra rengi turuncudan sarı-beyaz karışık bir renge dönüyor. Zaten iki ampul 14 lira civarı olduğu için tekrar almak sıkıntı olmaz. Ama boyalı değil de renkli cam çifty duyu bilen varsa onu alalım :D.

2. olarak ankarada bi arkadaş mercek yaptırdı farı açtırıp fena durmadı ama farı açtırdığı için benim içime sinmedi. yaklaşık 250 liraya maloldu.

osramın diadem ampulleri var ondan deneyebilirsiniz uyumluysa ben ondan kullanıyorum renk değişimi yok cok tatlı bir turuncu

Corsa D

slm arkadaşlar. bu çift duy turuncu gündüz farlarını nereden temin edebilirim? tavsiye edilen marka?

Geri