- Konuyu Başlatan
Aynen ya bide bişey sorucam ben profil resmine resim ekledim ama göremiorum sizinkileri görüorum ama nie göremiorum kendi resmimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wala 1,2 si emin ol daha çok yakar eee nolcak kasa ağır motor yok doğal olarakda sürekli güç sarfedio durumdada mecburen çok yakacak araba. Bide 1,2 ye 5 kişi bin bakalım rampada bi dur komple sonra wer gazı bakım noluyo yemin ediorum arabadan soğursun...
wala 1,2 si emin ol daha çok yakar eee nolcak kasa ağır motor yok doğal olarakda sürekli güç sarfedio durumdada mecburen çok yakacak araba. Bide 1,2 ye 5 kişi bin bakalım rampada bi dur komple sonra wer gazı bakım noluyo yemin ediorum arabadan soğursun...
Yüklü 1.2 corsanın biraz yaktığı doğru ama 4-5 kişi rampada durdurup kaldırırsanız hangi araç olursa olsun hem zorlanır hem biraz fazla içer. Ama 1.4-1.6 motorlu benzinli hiçbir araçtanda fazla yakmaz buda gerçek, Vergi farkını hele benim araç gibi 3.5 yaşında ise 180+180 vergisini unutmamak gerek
Kardeşim sen opc yi kaça aldın bide ekstra olarak özellik warmı mesela ben çoğunda multimedia nagivasyon gördüm. Seninkindede varmı.Ben niye yıllık vergi 410+410 TL ödüyorum banane Çünkü benimki 5K lı OPC :rakir:
Ben niye yıllık vergi 410+410 TL ödüyorum banane Çünkü benimki 5K lı OPC :rakir:
Yola gittim o arabayla..tadından yetmiyor vallahi..ekonomisine deparıda rampasıda çok güzel..