2012 cosmo kapı eşiği

Ynt: 2012 cosmo kapı eşiği

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
[quote author=ayca07 link=topic=3132.msg69700#msg69700 date=1323721805]
arkadaşlar bu kapı eşiği yazısından kasıt nedir?
hani şu sport modellerde olan "opel" yazısından mı bahsediyoruz?
başka bir şey mi?
onlardan cosmo'da var mıydı??

cosmolarda yokmu  005hihih 38hehh
[/quote]

Var abi bizdede var  011zaa

bulent_tnt link' Alıntı:
[quote author=ayca07 link=topic=3132.msg69700#msg69700 date=1323721805]
arkadaşlar bu kapı eşiği yazısından kasıt nedir?
hani şu sport modellerde olan "opel" yazısından mı bahsediyoruz?
başka bir şey mi?
onlardan cosmo'da var mıydı??
ayça hanım sızın arabada yokmu yoksa.bazı arabalarda fabrıkasyon unutulmuş opel yazısı.
[img=448x600]http://a1112.hizliresim.com/s/d/12dmm.jpg[/img]
[/quote]

ben Sport modellerde bu kapı eşiklerini çok beğenmiştim ama Cosmoda olmadığı söylenmişti bize...
keza aracımız da Opel yazıları olmadan geldi Bülent Bey...
ama anladığım kadarıyla sizin 2012 Cosmo'nuzda bu yazılar mevcut şekilde geldi dimi? bayinizin adını ve aracınızı ne zaman aldığınızın bilgisini verebilirseniz ben de kendi bayimi arayacağım yarın ve konuyla ilgili açıklama isteyeceğim...

Butun cosmolarda var resimdeki arac benimki bendede var ama gecen gun servisteydim sport bi arabada cikmamis adam servise yaziyi taktirdi opelede yazi yazin para vermiyorum dedi vermedide  Yani biraz yargarayla takiyorlar ben gercek opelden aldim ama farketmiyor hepsinde olmasi lazim normalde tanesi 40tl satis fiyati.

2011 cosmolarda da var, benim aracımda mevcut
olmayan arkadaşlarda sanırım gözden kaçmış olabilir

arkadaşlar servis ile gorustum buradaki bazı arkadaşlarımızda oldugunu gösterdim onlarda ilgilenecekler durumda bir değişiklik olursa hemen bildirecegim tesekkur ederim herkese yardımları için  bravoo

2010 enjoy plus da olduktan sonra tüm araçlarda vardır arkadaşlar. bastırın biraz

bayilerde bulunan bütün cosmo modellerinde kapı eşiğinde opel yazısı mevcut tu ama olmayan arkadaşlarda bence bun u dile getirip bayilerin servis kısmından ücretsiz olarak temin edebilirler

dün 2012 1.3 cosmo aracımı görmeye gittim,başlıktan haberdar olduğum için ilk baktığım yer kapı eşikleriydi,çok şükür opel yazısı vardı.

herkese selam, eşim kendi bayimizi aramadan önce direkt olarak Genel Müdürlüğü aramış, öncelikle opel yazısının olup olmaması gerektiğinden yüzde yüz emin olmak istemiş.
bunun üzerine genel müdürlük, bayimizi sormuş ve bir şikayet formu oluşturmuş (eşim ısrarla şikayet için değil, bilgi için aradığını bildirmesine rağmen prosedür böyleymiş).
hemen akabinde bayimiz eşimi aramış, "probleminiz nedir? isteğiniz nedir?" şeklinde...daha sonra kapı eğişiyle ilgili talebimizi alıp, tekrar genel müdürlüğe yönlendirmişler. genel müdrlükten de onay hemen çıkmış ve tekrar gün içerisinde bize dönüş yaptılar..
uygun bir zamanda gidip taktıracağız, ilginen bilgi veren herkese çok teşekkürler :)

son sorum: kapı eşiklerinin standardı ışıklı mı ışıksız mı acaba? sanki forumda ışıklı eşik gördüm gibi hatırlıyorum da  :-[

xx33 link' Alıntı:
dün 2012 1.3 cosmo aracımı görmeye gittim,başlıktan haberdar olduğum için ilk baktığım yer kapı eşikleriydi,çok şükür opel yazısı vardı.
eksik yok  yanı degılmı ıyıce kontrol etseydınız herseyını aynaları falan bırı otomatık katlanır öteki manuel olmasın.işin esprısı ama opel malum bazen eksık olabılıyor.

Geri