2012 cosmo kapı eşiği

Ynt: 2012 cosmo kapı eşiği

son sorum: kapı eşiklerinin standardı ışıklı mı ışıksız mı acaba? sanki forumda ışıklı eşik gördüm gibi hatırlıyorum da  :-[

Işıksız Ayça hanım  :)

ayca07 link' Alıntı:
herkese selam, eşim kendi bayimizi aramadan önce direkt olarak Genel Müdürlüğü aramış, öncelikle opel yazısının olup olmaması gerektiğinden yüzde yüz emin olmak istemiş.
bunun üzerine genel müdürlük, bayimizi sormuş ve bir şikayet formu oluşturmuş (eşim ısrarla şikayet için değil, bilgi için aradığını bildirmesine rağmen prosedür böyleymiş).
hemen akabinde bayimiz eşimi aramış, "probleminiz nedir? isteğiniz nedir?" şeklinde...daha sonra kapı eğişiyle ilgili talebimizi alıp, tekrar genel müdürlüğe yönlendirmişler. genel müdrlükten de onay hemen çıkmış ve tekrar gün içerisinde bize dönüş yaptılar..
uygun bir zamanda gidip taktıracağız, ilginen bilgi veren herkese çok teşekkürler :)

son sorum: kapı eşiklerinin standardı ışıklı mı ışıksız mı acaba? sanki forumda ışıklı eşik gördüm gibi hatırlıyorum da  :-[
ayça hanım ısıksız kapı esıklerı..taktırmanız ıyı olmuş çıftının 80 tl fıyatı var cunku..

MeRt link' Alıntı:
son sorum: kapı eşiklerinin standardı ışıklı mı ışıksız mı acaba? sanki forumda ışıklı eşik gördüm gibi hatırlıyorum da  :-[

Işıksız Ayça hanım  :)

:-[  thnxx

ayça hanım ısıksız kapı esıklerı..taktırmanız ıyı olmuş çıftının 80 tl fıyatı var cunku..
[/quote]

çok teşekkürler..
zaten eşim genel müdürlükten karar çıkmadan önce satış sorumlumuzla da görüşmüş, o "gel abi sen yaptırıyım ben onu" demiş...
yardımcı oluolar saolsunlar

bende de yok arkadaşlar  :( acaba 2011 de  enjoylardan kaldırıldı mı? formda hep cosmo aracı olanlar yazmış genelde enjoylarda da var mı?

2010 enjoy plus aracımda var

bulent_tnt link' Alıntı:
[quote author=xx33 link=topic=3132.msg72699#msg72699 date=1324228166]
dün 2012 1.3 cosmo aracımı görmeye gittim,başlıktan haberdar olduğum için ilk baktığım yer kapı eşikleriydi,çok şükür opel yazısı vardı.
eksik yok  yanı degılmı ıyıce kontrol etseydınız herseyını aynaları falan bırı otomatık katlanır öteki manuel olmasın.işin esprısı ama opel malum bazen eksık olabılıyor.
[/quote]

eksik yok gibiydi :) zaten heyecandan detaylı inceleme de yapamadım ki,teslim alırken bakarım artık aynalara :)

Bende de yok..

Astra deilde Opel yazıyor kapı eşiklerinde

Geri