2012 model araçlarda hız limitörü varmı ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2012 model araçlarda hız limitörü varmı ???

bulent_tnt link' Alıntı:
nasıl iş yaa 190 dan sonrası yokmu yanı yoksa senın aractamı bi aksılık var
200/220 goren arkadaslar nasıl goruyorlar
Eğer araç da bir sıkıntı yok desinler yada bir çaresini bulamasınlar %99 kapının önünde bosuna bekletmem

Enteresan, bende ilk aldığım zaman 200'ü bile bulamıyordu araba, sonrada lastik basınçlarımın 29'larda gezdiğini fark ettik, yükselttim 34'e şimdilerde 210 civarına çıkabiliyorum. Fakat limitör varsa ve sadece denk getirdikleri arabalara uygulanıyorsa.. eh Opel bu, olabilir. ((:

Sting link' Alıntı:
Eğer araç da bir sıkıntı yok desinler yada bir çaresini bulamasınlar %99 kapının önünde bosuna bekletmem
kanka servıs muduru barış beye benım adımı ver yeter

GNSpower link' Alıntı:
Enteresan, bende ilk aldığım zaman 200'ü bile bulamıyordu araba, sonrada lastik basınçlarımın 29'larda gezdiğini fark ettik, yükselttim 34'e şimdilerde 210 civarına çıkabiliyorum. Fakat limitör varsa ve sadece denk getirdikleri arabalara uygulanıyorsa.. eh Opel bu, olabilir. ((:
dogan yolda yokki be kardesım deneyelım varmıyokmu

bulent_tnt link' Alıntı:
kanka servıs muduru barış beye benım adımı ver yeter
OPC alsak onunda limitini 200 e kısıtlı halı bize denk gelir büyük ihtimalle İstanbul'daki bazı sevmediğim araç markaları bana en sonunda OPC yi aldıracak  ;)

Sting link' Alıntı:
OPC alsak onunda limitini 200 e kısıtlı halı bize denk gelir büyük ihtimalle İstanbul'daki bazı sevmediğim araç markaları bana en sonunda OPC yi aldıracak  ;)
sen kafayı bozdun OPC ile
scrocco alalım sana

bulent_tnt link' Alıntı:
sen kafayı bozdun OPC ile
scrocco alalım sana
O aracın beygiri bana az gelir birde hanım nedense Ww sevmiyor ha dersen hanım arabalardan anlıyormu anlamıyor illaka Opel diyor yoksa ben rocco yu şimdikinin yerine almıştım son 1 haftadır aracı gösteriyorum anlatıyorum sonunda dün ikna ettim astrayi rusvet olarak kendine verdim

Sting link' Alıntı:
O aracın beygiri bana az gelir birde hanım nedense Ww sevmiyor ha dersen hanım arabalardan anlıyormu anlamıyor illaka Opel diyor yoksa ben rocco yu şimdikinin yerine almıştım son 1 haftadır aracı gösteriyorum anlatıyorum sonunda dün ikna ettim astrayi rusvet olarak kendine verdim
para var huzur var ne diyeyim

OPC'ye limit koyan eller kırılsın. ((:

Adamlar onada limit koymuşlar 250 km den fazlası haram demişler ama hersey 90 tl lik bir yazılıma bakıyor ama sonunda ortaya çıkacak emisyon degerini etkilermi bilinmez

Geri