2012 model araçlarda hız limitörü varmı ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2012 model araçlarda hız limitörü varmı ???

bulent_tnt link' Alıntı:
para var huzur var ne diyeyim
Para felan yok abi ya iste 1-2 sene dişimizi sıkacağız artık zaten bende 2 yıl sonunda dönüşte alacağım o zamana kadar parayı denklestirirz öyle

dün servise gittim ve aracımda hız kesici oldugunu istersem yazılımla bunu acabileceklerini söylediler ama nedense 180-190 arasına limitörü koymuslar bende de ne şans varmış  31agryyy

Sting link' Alıntı:
dün servise gittim ve aracımda hız kesici oldugunu istersem yazılımla bunu acabileceklerini söylediler ama nedense 180-190 arasına limitörü koymuslar bende de ne şans varmış  31agryyy
Eser ne yaptin peki yazilim attirdinmi
Biz nasil anliyacagiz bizde varmi yokmu diye illa basacakmiyiz 200 vuruyomu diye.

ben 200 ü görmüştüm. ötesi yoktu

bulent_tnt link' Alıntı:
Eser ne yaptin peki yazilim attirdinmi
Biz nasil anliyacagiz bizde varmi yokmu diye illa basacakmiyiz 200 vuruyomu diye.
abi ya basacaksın arac hangi hızda takılıp kalıyor o zaman görürsün yada serviste makineye baglatacaksın 1 saat içinde varsa çıkıyor zaten ben her ikisinide denedim  031blaa şimdilik kalsın dedim

Ben çok zorlamadan 205'i gördüm be. :) ևok rahat geldim 205'e.Sonra da yol kalabalıklaşmıştı.Biraz da tırstım yani.Sanki 220'leri görebilirim gibi geldi bana.Acaba benim araç turbo olabilir mi?  011zaa

bende 1.4 turbo varken düz yolda max 215 görüyordu 2010 aralıkta almıştım...

ben de dizel aracımla 200'ü gördüm.

bu arada arkadaşlar bence 115 lik motor için 195 gayet iyi bir hız bence...

by-Abdullah link' Alıntı:
sanalbiri 205 i gorduysem cok ii..ben daha 195den yukarısını gormedım
Söke-Aydın arası otobanda düz yolda 205 rahatlıkla gördüm.Dediğim gibi düz yolda 220 zaten olur da 230 olursa mest olurum be. dancee

Geri