Haftasonu istanbul'da depomu fulledim... Çanakkale Byramiç İlçesine gittim.. Tam değerleri akşam yazarım ama araçta 5 kişi artı bagaj ağzına kadar dolu... 110-120 altına inmedim desem yeridir... Zaman zaman bu kadar yüke rağmen 1.2 aracımla 170 km hıza kadar çıktım daha fazla zorlamadım güvenlik nedeniyle... Belirttiğim üzere tam değerleri akşam yazarım ancak bu kadrar hıza ve yüke rağmen 7 litre civarında yakıt tüketimi 0,316 kuruş tl yakıt yaktı ben durumdan memnunum vallaha gelirken daha tam ölçmedim ancak 110-120 ile geldim...120 üstüne çok nadir ve kısa süreli çıktım yarım depo çizgisine daha çeyrek yarısı kadar var. 310 km vurdu araba yaklaşık 50 km şehir içi
ben de geçtiğimiz haftasonu bursa çanakkale arası yol yaptım. aracım henüz 1250 km de. bandırmadan sonra yol bozuk yamalı falan gidenler biliyordur muhtemelen. benzini ortalama 4.60 dan aldım petrol ofisinden. toplamda 150 TL lik benzinle 475 km yol yaptım. bunun 50 km si şehir içi. bandırma çanakkale arası olan kısmı da yavaşla hızlan yavaşla hızlan şeklindeydi. gidiş geliş 100 km falan yapıyor. 130 dan yukarı çıkmadım tüm yol boyunca. 0,315 kadar yaktı. araçta da 4 kişiydik ortalama 300 kg falan yük demek oluyor. dönüşte de 50 kg bagajda yük vardı ekstradan. bence şimdilik normal. araçlarımız çok yakmıyor, benzin pahalı...