2012 Opel Kasko Ücretleri

Ynt: 2012 Opel Kasko Ücretleri

bende ocak ayında 1180 tlye yaptırdım ama navigasyonu ekletmeyi unutmusum kasko bedelide 66 bin olarak geçiyor

mazlumas link' Alıntı:
bende ocak ayında 1180 tlye yaptırdım ama navigasyonu ekletmeyi unutmusum kasko bedelide 66 bin olarak geçiyor
66.000 mi sizin arac neyki

tonyhawk link' Alıntı:
zaten dıyorum ya en ucuz neresıyse ordan yaptıracam yada hıc yaptırmadan trafık sıgortasından devam edecem

Oktayım aman diyeyim kaskosuz gezme. Etrafta bir sürü serseri mayın gibi gezen adam var, risk almaya değmez.

Buyrun size bir örnek:ևıkın içinden çıkabilirseniz.önceki aracım 2010 model 115 lik astra cosmo(35 plaka),astradan önceki aracımın hasarsızlık indirimi sayesinde 600 küsür tl ye kasko yaptırdım.daha o kasko devam ederken 115 liği satıp 180 lik cosmo(06 Plaka) aldım eski  kasko  üzerinden devam edelim derken fiyat birden 900 küsür TLye çıktı.Bune demeye kalmadan 900ü ödüyorum haliyle.Nedir bu %50lik fark sigortacı plakaya bağladı 06 - 35 arasındaki fark demek istediki pek inadırıcı gelmedi sonuçta 06 2.büyükşehir,35 3.büyükşehir.kaskobedelleri arasındada 5 bintl fark var.ama ödemedede %50 fark var acaba 35 e geçsem(onuda nasıl yapacağım bilmiyorum) 700 lere inermi? 023hm

Huseyin link' Alıntı:
Buyrun size bir örnek:ևıkın içinden çıkabilirseniz.önceki aracım 2010 model 115 lik astra cosmo(35 plaka),astradan önceki aracımın hasarsızlık indirimi sayesinde 600 küsür tl ye kasko yaptırdım.daha o kasko devam ederken 115 liği satıp 180 lik cosmo(06 Plaka) aldım eski  kasko  üzerinden devam edelim derken fiyat birden 900 küsür TLye çıktı.Bune demeye kalmadan 900ü ödüyorum haliyle.Nedir bu %50lik fark sigortacı plakaya bağladı 06 - 35 arasındaki fark demek istediki pek inadırıcı gelmedi sonuçta 06 2.büyükşehir,35 3.büyükşehir.kaskobedelleri arasındada 5 bintl fark var.ama ödemedede %50 fark var acaba 35 e geçsem(onuda nasıl yapacağım bilmiyorum) 700 lere inermi? 023hm
yer fark ediyor ama o kadar farketmez , yanlız aracın bedeli daha fazladır 1.6t olduğu için ve model farkıda olabilir ve 1.6t olduğu için tutar daha fazla olabilir( bu kendi görüşüm sadece böyle birşey olmayabilir)

astraowner link' Alıntı:
yer fark ediyor ama o kadar farketmez , yanlız aracın bedeli daha fazladır 1.6t olduğu için ve model farkıda olabilir ve 1.6t olduğu için tutar daha fazla olabilir( bu kendi görüşüm sadece böyle birşey olmayabilir)
thnxx
haklısınız olmaması lazım.Önceki aracın bedeli 50bin, bunun 55bin tl.yani %10 luk bi fazlalığa hadi %10 pirim eklesinler o zaman 600 küsür 700 küsüre çıkar.Heriki araçturbo hariç modeline kadar aynı özelliklere sahip.

bugün grupamadan 800 tl fiyat aldım daha önceki hyundai accent arabamın 2009dan beri kaskosu vardı hazarsızlık dvam ediyor aldığımda hemen zeyil yapıldı şimdi yenilecek onun için 800 dediler geçen yıl eski aracıma 550 ödedim ayrıca camla beraber far ve stoplar da dahil hasarsızlığı bozmayacak dediler sizce nasıl teklif ergo da 900 tl diyor ama farlar dahil değil.adama da soramadım ben de afl var die sizce öğrenince dahil ederler mi farları :D

sizin araç cosmo.ekipmanları ayrıca klozlamaya gerek yok.

15.05.2011 tarihinde 55.000 TL kasko değerinde gösterdiğim sıfır aracımı 950 TL ye kasko yaptırdık. Bu hafta kasko yenilemede aynı firmadan 900 TL fiyat geldi. Hasarsızlık indirimim % 30 olmasına rağmen bu fiyatın gelmesi ilginç değilmi.Aracaım 2011 1.3 Yeni astra

Geri