Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2012 Sport mu 2011 Cosmo mu? acil yardımmm!!!
Valla sunroof meselesinde haklısınız. Benim diğer aracım sunrooflu ama 2 yıldır kac defa actın derseniz bu sayı 10u gecmez. O yüzden AFL benim için daha öncelikli. Tabii bu kişiden kişiye değişir. Tercih meselesi.
gradient link' Alıntı:
Valla sunroof meselesinde haklısınız. Benim diğer aracım sunrooflu ama 2 yıldır kac defa actın derseniz bu sayı 10u gecmez. O yüzden AFL benim için daha öncelikli. Tabii bu kişiden kişiye değişir. Tercih meselesi.
suanda kullandigim civic im sunrooflu 6 yil oldu 50000 km yapmisim 10 kere falan acmisimdir tek uste kalkarak kullaniliyor o da size bir artisi yok disardan guzel gorunuyor sadece onu 2000 tl yi disina harcayarak kat kat daha guzel bir goruntu elde edebilirsiniz tabi bu benim tecrubem sunroof kullanisli birsey degil bu aracta ozellikle tercih etmedim
Dediğiniz gibi tercih meselesi. Ben ilk defa sunroof' lu bir araç aldım. Birazda heves vardı yani. Ama arabada bebek olduğu için klima yerine tercih ettiğimiz zamanlar çok oluyor.
Bende civic i alirken ozellikle istemistim ilk olunca oyle oluyor acarak kullanabiliyor musunuz cunku normal camlara kiyasla baya bir ses yapiyor ben dayanamiyorum dogrusu gerci ben normal camlarida acamiyorum rahatsiz ediyor
Valla senin sunroofu tek yukari kalkiyo olabilir ama bizim astralarin ister yukari ister tamamen acilabiliyo bende cosmo afl icin iyi alternatif ben cosmo yerine sport cyclone stil paket aldim hicde pisman degilim
Kısa mesafelerde kullanıyoruz. Ancak uzun mesafede kullanılmıyoruz. Arada havalandırma amaçlı açıyoruz. Ses olsa da camı açtığınızda direk içeri giren rüzgar yerine yukarıdan gelen temiz hava iyi oluyor. Yine de sunroofu açmadan da olsa içeriye verdiği ferahlık hissini seviyorum. Tercih meselesi tabi AFL daha önemli olabilir.