Siz değerli üyelerin düşünceleri kararımda büyük rol oynayacak.

Kıvırmış gibi geldi bana açıkçası yok eleman yok şirket vs.
Kusura bakma da abi bi arabayı alıpta 10 gün sonra ilana koyan adam net biçimde al-satçıdır yahu...
niye sevmiyon la alıp satanı bende bu işimden önce deli araba alıp sattım binmediğim bile birçok araba oldu hatta adı lazım değil bir bayiden 4 tane astra sedan çektim sayısız megane s3 ü bmw 307 si fiestalar cart ı curt u.. belki 30 araba geçti elimden ben kimsenin günahına girmedim km düşürmedim kazasını saklamadım.tek pembe yalanım alıp sattığımı gizlemeye çalıştım bazı arabalarda ;)

niye sevmiyon la alıp satanı bende bu işimden önce deli araba alıp sattım binmediğim bile birçok araba oldu hatta adı lazım değil bir bayiden 4 tane astra sedan çektim sayısız megane s3 ü bmw 307 si fiestalar cart ı curt u.. belki 30 araba geçti elimden ben kimsenin günahına girmedim km düşürmedim kazasını saklamadım.tek pembe yalanım alıp sattığımı gizlemeye çalıştım bazı arabalarda ;)

Abi herkes sen değil? 240.000'deki aracı 140.000'e düşürüp, plakasını değiştirip(art niyetli biçimde örneğin: istanbul plaka aracı 38 yapıp orjinal kayseri arabası demek gibi) satanlardan kastım...

10 gün önce aldığı arabayı ilana koyan adamdan şüphe duyarım... Türk olmak bunu gerektirir :D

Berat abi satabildinizmi astrayı ? bu arada sinyal çerçeveleri j kasa astralarada cok güzel oluyor şimdi h kasa gidiyor diye elden çıkarmayın onları :)

Berat abi satabildinizmi astrayı ? bu arada sinyal çerçeveleri j kasa astralarada cok güzel oluyor şimdi h kasa gidiyor diye elden çıkarmayın onları :)

Onlar bende Alperim :) Satamadım henüz iyi fiyat veren var ama istediğimi veren henüz olmadı :) bakalım olmazsa 0 alacagız bayiden borca sokacaklar bizi :sopa::sopa:

Geri