Ynt: 2012 Sport mu 2011 Cosmo mu? acil yardımmm!!!
Dogru secim
Gule gule kullanin
Dogru secim
Gule gule kullanin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikametgah değiştirerek ya da satış yaparak değiştiriliyor diye biliyorum ben dealahan1963 link' Alıntı:İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..Kazasız belasız günlerde..
Bu arada, mevcut plakamızı istediğimiz zaman değiştirebiliyormuyuz arkadaşlar, yani zaten aracımıza takılı bir plaka varken (zaman darlığı varken bir de plaka için beklemek istememiştim ) ikinci bir plakayı satın alabiliyormuyuz?? 34 BEY şeklinde bir plakayı çooooook istiyorum..
alahan1963 link' Alıntı:İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..Kazasız belasız günlerde..
Bu arada, mevcut plakamızı istediğimiz zaman değiştirebiliyormuyuz arkadaşlar, yani zaten aracımıza takılı bir plaka varken (zaman darlığı varken bir de plaka için beklemek istememiştim ) ikinci bir plakayı satın alabiliyormuyuz?? 34 BEY şeklinde bir plakayı çooooook istiyorum..
HaKaN link' Alıntı:ikametgah değiştirerek ya da satış yaparak değiştiriliyor diye biliyorum ben de
minimum 200 tl de masrafı oluyor
alahan1963 link' Alıntı:İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..Kazasız belasız günlerde..
Hayırlı olsun aracınız. Bence doğru seçim yaptınız.arjen robben link' Alıntı:Cevap yazan herkese teşekkürler. Tercihim 2011 cosmo'dan yana oldu ve şimdilik (2 gün) çok memnunum
http://d1203.hizliresim.com/v/4/37844.jpg