2012 Sport mu 2011 Cosmo mu? acil yardımmm!!!

Ynt: 2012 Sport mu 2011 Cosmo mu? acil yardımmm!!!

Dogru secim
Gule gule kullanin

Aracınız hayırlı olsun.

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.  :)

hayırlı olsun güle güle kullanın plaka güzelmiş :)

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..Kazasız belasız günlerde..

Bu arada, mevcut plakamızı istediğimiz zaman değiştirebiliyormuyuz arkadaşlar, yani zaten aracımıza takılı bir plaka varken (zaman darlığı varken bir de plaka için beklemek istememiştim )  ikinci bir plakayı satın alabiliyormuyuz?? 34 BEY şeklinde bir plakayı çooooook istiyorum..

alahan1963 link' Alıntı:

Bu arada, mevcut plakamızı istediğimiz zaman değiştirebiliyormuyuz arkadaşlar, yani zaten aracımıza takılı bir plaka varken (zaman darlığı varken bir de plaka için beklemek istememiştim )  ikinci bir plakayı satın alabiliyormuyuz?? 34 BEY şeklinde bir plakayı çooooook istiyorum..
ikametgah değiştirerek ya da satış yaparak değiştiriliyor diye biliyorum ben de
minimum 200 tl de masrafı oluyor

alahan1963 link' Alıntı:

Bu arada, mevcut plakamızı istediğimiz zaman değiştirebiliyormuyuz arkadaşlar, yani zaten aracımıza takılı bir plaka varken (zaman darlığı varken bir de plaka için beklemek istememiştim )  ikinci bir plakayı satın alabiliyormuyuz?? 34 BEY şeklinde bir plakayı çooooook istiyorum..

Hemşerim bende değiştirmek istiyorum ama trafik takipçinin dediğine göre aracın el değiştirmesi gerekiyor eşinize satın  ancak o zaman değiştirebiliriz dedi. Eğer devirsiz değiştiren varsa bizi bilgilendirirse  çok iyi olur.

HaKaN link' Alıntı:
ikametgah değiştirerek ya da satış yaparak değiştiriliyor diye biliyorum ben de
minimum 200 tl de masrafı oluyor

Edit: ben ikametgahım maraş olduğu halde satış yapmanız gerek dedi(oysa ben yine mersin plaka alacaktım) demekki takipçi bilgisizmiş yada daha önce hiç yapmamış. 200 TL hayli hayli tutat ki ruhsatların iki nüshasıda değişmek zorunda plaka nedeniyle.

Cosmo ile sport arasında , bende olmadığına üzüldüğüm tek şey katlanbilir aynalar :)

ikametgah değiştirerek yap yakın bı akraban varsa iyi olur bi arkadaşim bu şekil yapti

alahan1963 link' Alıntı:

"34 BEY XX" serisini kartal veriyor 2.şekilde halledebilirsiniz.
1.si önceden emniyette plakayı ayırtıp bağışını yapıp daha sonra kartalda ikamet eden birisine satmanız lazım.noterde plaka değişimi isteyip emniyetten o plakayı alacaksınız.sonrada arabayı devrettiğiniz kişi size devredicek arabayı,noterde plaka değişimi istemiceksiniz.

2.si ise yine aracı kartalda olmasına gerek olmayan birine devredip kendi ikametinizi oraya olarak satış yapılırken plaka değişimi isteyerek yapabilirsiniz.

ikiside yaklaşık olarak aynı mantık.muameleciye verseniz onlarda kendi üzerlerine satış yapıp sonra tekrar devrediolar.ama muameleci tanıdık olsa iyi olur :)

arjen robben link' Alıntı:
Cevap yazan herkese teşekkürler. Tercihim 2011 cosmo'dan yana oldu ve şimdilik (2 gün) çok memnunum :)

http://d1203.hizliresim.com/v/4/37844.jpg
Hayırlı olsun aracınız. Bence doğru seçim yaptınız.

2011 1,4T Cosmo+Navi manuel olarak aracı Aralık 2011 de 49,000TL ye aldım. Sanırım en makul fiyata alan benim.

Geri