Ynt: 2014 ASTRA SEDAN BUSINESS 1.4 TURBO OTOMATIK ile aranıza yeni katıldım
aracınızı güzel günlerde kullanın
aracınızı güzel günlerde kullanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
58300 tlUmut Hoca link' Alıntı:Hayırlı olsun Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...
Hayırlı olsun, aracınızı iyi günlerde kullanın, yıl sonu nedeniyle fiyatların bir iki bin tl düştüğünü duymuştum, bundan yararlanmışsınızdır umarım. Hoş geldiniz, keyifli forumlar.ogzcbngl link' Alıntı:58300 tl
harunhoca link' Alıntı:Hayırlı olsun, aracınızı iyi günlerde kullanın, yıl sonu nedeniyle fiyatların bir iki bin tl düştüğünü duymuştum, bundan yararlanmışsınızdır umarım. Hoş geldiniz, keyifli forumlar.
hocam benim araçta ayın 15 inde geldi ocakta plaka çıkaracağım ama arabamı aldım bayide yatacağına evin önünde yatsın dedim aldım okkkogzcbngl link' Alıntı:evet ben 8 aralıkta aldım daha öncede sürekli takip ediyordum.Araç 2 hafta öncesi 1900tl daha pahalıydı Yılın son ayı olmasından dolayı 2000 bin civarında bir karım oldu belki iyi bir pazarlık yapsam biraz daha düşebilirlerdi
Erm2323 link' Alıntı:Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.