21 Haziran Bolu Abant Opelim.net 5. Yıl Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abıı bızımkınıı aldım adayaa gıtmek ıstedıı kınalı adayım yanıı bende anlamadım ama sız gıttınız yaa ıcmde kaldıı yanıı en azındann yarıı yolda bırakmadım yanııı suyunuzuu doktumm yanıı :D

Sbahın 8 inde kalktım ne güzel ailecek gelmeyi planlamıştık ama midemi çok kötü üşütmüşüm.Mide burkuntusu içinde kıvrandım durdum akşama kadar.Nasip değilmiş anlaşılan.Katılamadığım için kusurabakmayın. Umarım çok güzel geçmiştir.Resimleri bekliyoruz.

foto0003qa6.jpg

süperdiiiiiiiiiii!!!! çok güzel gündü valla gelmeyenler çoook şey kaçırdı :D gelen ve organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler ;) haddinden fazla eğlendik güldük.. bir çok kişiyle de tanıştım, çok sevindim buna..

attan düşmeyi saymazsak süperdi organizasyon :D kimin düştüğünü söylemicem üyelik iptali tehditi var :D:D:D

ibrahim abi alacağın olsun kulaklarım acayip çınlıyor valla, az önce farkettim :D:D o kadar da açılmaz ki canım bass :D arkada hoşafım çıktı :D.

rahatsızlanmana üzüldüm respect geçmiş olsun.
foto0013bx5.jpg

daha fazla resim yükleyemiyorum pc şişti yine:(

süperdiiiiiiiiiii!!!! çok güzel gündü valla gelmeyenler çoook şey kaçırdı :D gelen ve organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler ;) haddinden fazla eğlendik güldük.. bir çok kişiyle de tanıştım, çok sevindim buna..

attan düşmeyi saymazsak süperdi organizasyon :D kimin düştüğünü söylemicem üyelik iptali tehditi var :D:D:D

ibrahim abi alacağın olsun kulaklarım acayip çınlıyor valla, az önce farkettim :D:D o kadar da açılmaz ki canım bass :D arkada hoşafım çıktı :D.

geçmiş olsun sana koray. şu benim arabanın bi bass'larını kontrol edeceğiz gelirmisin bize?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri