Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
program tahmini olarak sabah ana merkezlerde konvoylar oluşturulucak. Abant göl yolundaki anlaşılacak bir piknik alanında toplanılacak. et mangal balık tarzı yemek yenecek. Herkes birbiryle tanışıp bol bol resim çekilecek. Tavlasını getirene tavla dersi verilecek Yola koyulup geri dönülecek. Yakıt hariç menü hesapları orda 15-20 ytl arası olacak.
selam bende boludayım gelin tabiki boludaki opelci arkadaslara haber verim bende bari temmuz 20 abanttayız benide ekleyin büyük bi aksilik cıkmazsa arkadaslarımla bende ordayım
valla 4gündür giremiyorum foruma.. bi baktım organizasyonlar filan yapılmış haberimiz bile yok. listeye cenker abi yada ermandan sonra beni eklemen gerekirdi.. :good:
ben okey, monopoly, tavla, iskambil.. yani hepsini getirebilirim ve acayip iyi ders veririm neyse ben kendimi ekledim listeye.....