Ynt: 21 Ocak İstanbul buluşması mekan tavsiye başlığı.
Söylediğinde haklısın. 30 km.den fazla fark var...
Söylediğinde haklısın. 30 km.den fazla fark var...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Superrrrr.BiG_BOSS ® link' Alıntı:maksat öneri olsun diye diyorum aklıma geleni; mesela yıldız parkı?
BiG_BOSS ® link' Alıntı:ya arkadaşlar tamam avrupa yakasında olacak ama dikkat ediyorum sayılan yerler avrupanında avrupası... tavsiyeleriniz neredeyse, buluşma anadolu yakasında olsa tuzla-gebze önerisi yapmamız gibi bir hal almış.
+
hafta sonu avmler herkesin doluştuğu yerler. değil 20/25 10 aracı bile yanyana dizecek yer bulursanız öpün başınıza koyun bence. diğer yandan hava durumundan kimse bahsetmiyor. kar yağışı olursa bahsettiğiniz yerlerde buluşma eziyetten başka bişey olmayacak. kaldıki yazdan kalma hava bile olsa o tarafları kaçımız biliyor o da soru işareti
Yıldız parkı süper bir mekan fakat siz de biliorsunuzdur ki otoparkı zaten 30-35 araçlık, 25 araç bizden olursa geriye 5 -10 araçlık bir yer kalıyor ki bu cumartesi akşamı koşullarına göre biraz zor... Ama araçları dışarı da koyarız diyorsanız o zaman 045thumbsupBiG_BOSS ® link' Alıntı:maksat öneri olsun diye diyorum aklıma geleni; mesela yıldız parkı?