Ynt: 21 Ocak İstanbul buluşması mekan tavsiye başlığı.
Bu arada birisi adminimizle buluşsada stiker gönderse bize
Bu arada birisi adminimizle buluşsada stiker gönderse bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyupuzger link' Alıntı:Ozaman bir AVM de buluşalım, Marmara forum yada galeria mantıklı geliyor bana, ordanda sosyal tesislere geçebilirz isterseniz.
Muratcım senden güzel fikirler geliyor hadi bakalım biraz daha zorla
3.kat haftasonlarıdamı kapalı? normalde kapalı biliyorumda h.sonları açarlar belki dedim, bide onun da üstünde 4.katta açık bir otopark alanı var yanılmıyosam orası sürekli kapalıemarti link' Alıntı:galeria'nın üst katını açmıyolar yalnız kardeşim
Ozaman Karşıdaki Sheraton otelin otoparkına geçerizemarti link' Alıntı:galeria'nın üst katını açmıyolar yalnız kardeşim
Ataköy marina ya inelim, kadrajda herkes aracının arkasına bir yat alır, biraz havamız olsuneyupuzger link' Alıntı:Ozaman Karşıdaki Sheraton otelin otoparkına geçeriz
Kuruçeşme açık otoparkı diyorum... Oradan da kapalı bir mekana geçebiliriz...BiG_BOSS ® link' Alıntı:arkadaşlar bugün mantıklı, ulaşımı eziyet olmayacak, araçları alabilecek, sıkış tıkış olmadan oturup muhabbet edilebilecek bir yer belirlensin artık lütfen. işim ve huyum gereği belirsizlikleri zaten sevmeyen biriyim...
markopasa86 link' Alıntı:Ataköy marina ya inelim, kadrajda herkes aracının arkasına bir yat alır, biraz havamız olsun