22 ekim karakol baskını..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE,

Satıcı ol, Alıcı ol, Kalıcı ol, Bulucu ol, ama Bölücü olma!!!

elbet bir gün bütün şerefsizler cezalarını fazlasıyla çekeceklerdir..

allah mehmetçiğin yardımcısı olsun...

Bu hakimin günlüğünden bu günlerde şüphe etmek gerekiyor. Uzun süren bir baskın var yardım malesef yok. Baskını bekliyorsun hazılanış şekli bile Askerin kurallarına ters. Bunu bekleyen bu kadar gaflet içinde olamaz. Bu gün artık gecede verilecek görevi yerine getiren hava harakatına katılan birliklerimiz var. yirmi sene öncesinden söz ediliyorsa buna uygun olur. Fakat yardım gitmemesi ve baskınbekleme hazırlığı bile ters ve gaflettir.Sonuç olarak itbar edilmemesi gereken bir proveke bir günlük:(

7 mermiyle hayatta kalmak her baba yiğidin harcı değil doğrusu

Ne mutlu Türküm diyene

Kendi ulkemizde,Nato'nun en buyuk ikinci ordusuna sahipken evlatlarimizi bir avuc it surusunun elinden sabaha kadar cekip cikaramayacak kadar acizmiyiz biz?!?!?!?!? Eger bir avuc itle basedemiyorsak

Bir avuç it= A.B.D + IRAK + İRAN + SURİYE + YUNANİSTAN + İSRAİL + FRANSA + ALMANYA + BELÇİKA + DANİMARKA + İNGİLTERE vs vs..

Olay sadece ama sadece PKK olsa inanki en kralının 3 günlük ömrü olur..

çok şükür bu vatanın evlatlarıyız

karakol baskını nasıl olur diyen varsa bu videoyu izlemelerini tavsiye ederim 1992 yılına ait şerefsizler çekip yayınlıyorlar bide.
http://www.youtube.com/watch?v=OVmBkWeKtWI

bence o videoyu izlememek en iyisi. izlerken adamların ekmeğine yağ sürüp videonun popülaritesini mi ne zıkkımsa onu arttrıyoruz..
veya izledikten sonra flag yazan yeri tıklayıp kötülemek gerekir..

flag bu tip her video ya flag demeden geçmiyorum bunu herkez yapmalı bence aslında youtube ambargo uygulamalı..

Geri