22 ekim karakol baskını..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
flag bu tip her video ya flag demeden geçmiyorum bunu herkez yapmalı bence aslında youtube ambargo uygulamalı..

Amborgo uygulanmalı....
Bundan söz ederken ilk önce kendimizden başlarsak yerinde ve uygun olur. Hem uygulamak isteyip sonrada sözü edilen lingi forma taşımada tutarsızlık var.:(

ben tutarsız biri oldugum için böyle oluyor kusura bakma olurmu ... :) bu konudaki takıntınada bi anlam veremedim ya neyse çok istiyorsan silerim linki ne dersin..

ben tutarsız biri oldugum için böyle oluyor kusura bakma olurmu ... :) bu konudaki takıntınada bi anlam veremedim ya neyse çok istiyorsan silerim linki ne dersin..
Konuyu önemsemediğin koymuş olduğun smililerden belli.
Taşıdığın yerdeki lingi silemeyeceğine göre Lingi silmen veya silmemen bir mana ifade etmez.Önemli olan terör örgütüne reyting sağlayan bu gibi yöntemleri gündemden düşürüp pasifize etmektir.
Takıntıma gelince MİLLİ konularım benim takıntım olmuştur.Ülkemin temelini dinamitlemeye, bölüp ,parçalamaya çalışanlar ,devletin üniter yapısını yıkmak için uğraşanlar benim takıntımdır.Önemsiz gibi görünen konular dahada büyük önemli tehlike arz etmektedir.Zaten zamanında terör örgütü küçümsendiği için bu noktaya gelinmiştir.Vatan bir bütündür bölünmez.
Bu böyle kağıt üzerinde bir yazı olarak kalırsa bölünürmü ?bölünmezmi ?düşümek lazım.Terör örgütünü bugün lanetliyorsak duruşumuzu buna göre belirlemeliyiz.Anti parantez olarak şunuda belirteyimki Bu formda bunun aksini savunacak kişilerin olacağını düşünemiyorum. Bizimki dosça bir uyarıdır.

arkadaşlar iyi güzel konuşuyoruzda bazı şeyleri düşününce insanın içi acıyor

baskın yapılacağı biliniyor sabaha kadar çatışma oluyor ve sabaha kadar yardım gitmiyor
nerde bu ordu?
ne yaparlar?
görevleri nedir?
bilemiyorum.
zamanında sevkiyat yapılsa önlem alınsa o 200 terörist tükürükle boğulur ama nerdeee 200 tane çapulcuya pabuç bırakıldı
bu mesaja tepki gelecek biliyorum ama özeleştiri yapmalıyız orda görev yapan komutanların görevlerini layıkıyla yapmalılar önlemlerini tam almalılar
sabah haberlerde aynen şöyle deniliyor
amerikayla istihbarat işbirliği yapılacak artık korunamayan sınırlarımız sıkı denetim altına alınacak kanlı işbirlikçilerin oyunu bozulacak !!!!!
yorumu artık sizlere ait

Konuyu önemsemediğin koymuş olduğun smililerden belli.

Anti parantez olarak şunuda belirteyimki Bu formda bunun aksini savunacak kişilerin olacağını düşünemiyorum. Bizimki dosça bir uyarıdır.
muharrem abinin smililerini ben göremedim. ayrıca bu forumda bu terör ve vatan konusununda çok hassas biridir. takip edip bilgi veren birisi. yazdıklarınız güzel hoş ve en altta belirttiğiniz gibi herkez vatan takıntısı vardır ve aksinidi kimse savunmaz. ama bence konuyu önemsemediğiniz yazınız ağır olmuş

Geri